Collé en Gilde Technische School leiden samen op

27 jun 2019

Bij Collé werken bbl-studenten Mobiele Werktuigen 4 dagen in de week; 1 dag studeren ze bij Gilde Technische School in Roermond. Collé heeft veel verschillende soorten machines. Daar kan student Timo Potma over meepraten. “Ik kan hier heel veel leren.”

"We leiden samen met Gilde Technische School onze nieuwe collega’s op", zegt Ralf Kroonen, manager technische dienst Sittard bij Collé. De samenwerking gaat echter nog verder dan het opleiden van studenten Mobiele Werktuigen. Collé wil graag een goede band houden met de school en alle studenten enthousiasmeren voor het werk in hun branche. Daarom investeren zij ook in goed materieel om studenten van Gilde Technische School op te leiden. De werkplaats van de school staat dan ook vol met verschillende machines. Een spiksplinternieuwe elektrisch aangedreven schaarhoogwerker is het pronkstuk.

De samenwerking tussen Collé en Gilde Technische School vormt al jarenlang een belangrijke schakel in de aansluiting tussen praktijk en theorie. “We investeren in onze mensen en bouwen zo samen aan een mooie toekomst.”