Extra inschrijfavond

20 jun 2018

Geslaagd voor havo, maar je twijfelt of jij klaar bent voor het hbo? Of moeite met havo en de kans zit erin dat jij je havo diploma dit jaar niet gaat halen? Misschien ben je enigszins teleurgesteld, maar kop op: de wereld vergaat niet. Gilde Opleidingen helpt jou graag op weg naar de toekomst ambities die jij in gedachten hebt.

Wist jij dat wij meer dan 120 verschillende vakopleidingen aanbieden: vakgericht beroepsonderwijs met een perfecte balans tussen praktijklessen en stage. Met een mbo-diploma kun je meteen aan de slag in het bedrijfsleven. Bij diverse bedrijven in de regio zitten ze momenteel zelfs te springen om net afgestudeerde mbo'ers van Gilde Opleidingen.

Doorstroom naar hbo
De keuze na het mbo ligt overigens volledig bij jou. De mbo'er (niveau 4) blijkt erg goed te presteren op het hbo. De keuze om door te stromen naar het hbo wordt dan ook door ruim 40% van onze niveau 4-studenten gemaakt en dat is niet voor niks. Bij Gilde Opleidingen krijg je ruime ervaring in de samenwerking met andere studenten, je hebt de benodigde praktijkervaring al opgedaan en kunt de theorie in de lessen uitstekend plaatsen. Kortom een enorme voorsprong op studenten die zonder mbo-tussenstop doorstromen naar het hbo.

Mocht het behalen van je havo-diploma niet gelukt zijn en vrees je dat het ook niet met herexamens gaat lukken? Dan kan Gilde Opleidingen jou helpen om toch op termijn het hbo-onderwijs te volgen dat je van plan was. De voorwaarden voor instroom zijn dat je minimaal 16 jaar oud bent en een overgangsbewijs van 3 naar 4 havo hebt.

En heb je besloten dat een hbo-opleiding niet jouw ding is? Ook prima want dan stoomt Gilde Opleidingen jou binnen 3 jaar klaar voor het echte werk via onze vakopleidingen.

Inschrijven tijdens de inschrijfavond op 20 juni
Weet jij het al? Bezoek dan onze extra inschrijfavond op 20 juni van 17.00 tot 19.00 uur.

Locaties
Venlo, Hagerhofweg 15
Weert, Drakesteyn 5
Roermond, Bredeweg 235
Venray, Henri Dunantsraat 40
Geleen, Dr. H. van der Hoffplein 1
Horst, Gebr. Van Doornelaan 63 (alleen bouw)

Je kunt je op deze locaties voor al onze opleidingen inschrijven.

Keuzestress?
Niet nodig, we helpen jou graag. We begrijpen dat een keuze maken uit het gevarieerde aanbod best lastig kan zijn. Daarbij helpen we jou graag via gesprekken met onze loopbaanadviseurs.

Speciaal voor havisten houden de adviseurs van het loopbaan centrum hun agenda in de eerste week van juli vrij.