Gezakt op de havo?

6 jun 2019

Ben jij gezakt op de havo? Vervelend. Havo 5 nog een jaar overdoen is natuurlijk een optie. Maar heb je er ook al eens aan gedacht om een mbo-opleiding op niveau 4 te gaan volgen? Daarna doorstromen naar hbo is easy. Grote kans dat je met je mbo-diploma sneller door het hbo heengaat. Lekker! Gaan werken kan ook. Je bent na 3 jaar mbo helemaal klaar voor het echte werk. De keuze is aan jou.

Doorstromen van mbo naar hbo
De mbo'er op niveau 4 blijkt goed te presteren op het hbo. De keuze om door te stromen naar het hbo wordt dan ook door ruim 40% van onze niveau 4-studenten gemaakt en dat is niet voor niks. Bij Gilde Opleidingen krijg je ruime ervaring in de samenwerking met andere studenten, je hebt de benodigde praktijkervaring al opgedaan en je kunt de theorie in de lessen uitstekend plaatsen. Kortom, je hebt een enorme voorsprong op studenten die zonder mbo-tussenstop doorstromen naar het hbo. Ook als je je havo-diploma niet behaald hebt, kun je dus naar het hbo. Ben je minimaal 16 jaar, heb je een overgangsbewijs van 3 naar 4 havo, kies dan een mbo-opleiding bij Gilde Opleidingen.

Gaan werken met je mbo-diploma op zak
Met een mbo-diploma kun je meteen aan de slag in het bedrijfsleven. Bij diverse bedrijven in de regio zitten ze te springen om net afgestudeerde mbo'ers van Gilde Opleidingen. Wist jij dat wij meer dan 120 verschillende vakopleidingen aanbieden in 15 verschillende vakscholen. Hier krijg je vakgericht beroepsonderwijs met een perfecte balans tussen praktijklessen en stage.

Aan jou de keuze! Zie je een van de opties zitten?
Meld je meteen aan
Wil je eerst meer info, neem dan contact op via info@gildeloopbaancentrum.nl of 088 468 25 28.