Gilde Leerlab

9 sep 2020

Verbindingen creëren tussen studenten en authentieke leersituaties, tussen studenten van verschillende opleidingen en tussen studenten en lokale ondernemers. Dat zijn de doelen van het Gilde Leerlab, een initiatief van Gilde Opleidingen, dat 23 september officieel opent in Theater De Huiskamer in Weert. Studenten gaan De Huiskamer runnen en zijn op die manier volledig bezig met het echte werk. Bezoekers kunnen vanaf volgende week op dinsdag, woensdag en donderdag al genieten van een heerlijke lunch die studenten van Gilde Food & Hospitality College verzorgen. Binnen afzienbare tijd zullen er ook andere zaken door studenten georganiseerd worden in het Gilde Leerlab, zoals activiteiten voor ouderen, netwerkbijeenkomsten en kinderfeestjes. 

Inzichten opdoen in het opleiden
Frank van den Ende, innovatieregisseur Gilde Opleidingen: “Met het Gilde Leerlab gaan we inzichten opdoen in het opleiden van studenten door praktijksituaties, het stimuleren van ondernemerschap bij studenten en het cross-sectoraal werken van studenten in een authentieke leeromgeving waarin het eigenaarschap over de leeromgeving bij de studenten ligt.”

Aanmelden voor de opening?
U bent van harte welkom tijdens de officiële opening op 23 september. Die dag kunt u een rondleiding krijgen en genieten van de kookkunsten van onze studenten. Meld je hier aan voor de open dag. In verband met corona zijn er vier tijdsblokken tussen 9.00 uur tot 16.30 uur.
Blok 1 -   9.00 uur tot 10.30 uur
Blok 2 - 11.00 uur tot 12.30 uur
Blok 3 - 13.00 uur tot 14.30 uur
Blok 4 - 15.00 uur tot 16.30 uur

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frank van den Ende, innovatieregisseur Gilde Opleidingen via f.vdende@rocgilde.nl of 06 558 878 31.

Adres Gilde Leerlab
Theater De Huiskamer
Wilhelminasingel 10B
6001 GT Weert
Ingang via de achterzijde aan het Sint Raphaëlpa