GO!Battle team Kitskensberg

18 jun 2019

9 april is de GO!Battle weer van start gegaan. GO!Battle is onderdeel van de stage bij de opleiding Vakman Ondernemer. Doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor een zelfgekozen goed doel. De studenten zijn gekoppeld aan: Boekhuis De Kleine Tovenaar, Lean HR Services, Arc Communicatie, Stultiens Recruitment en Assist Jeugdwerk. Spannend… Welk bedrijf met welke groep studenten gaat er met de Jacques Breugelmans wisselbeker vandoor?

Vier studenten van Gilde Retail & Business Academy hebben in het GO!Battle project gekozen voor speeltuin Kitskensberg. Deze speeltuin hebben ze als goede doel gekozen, omdat het volgens de studenten financiële steun verdient. De speeltuin wordt geheel gerund door vrijwilligers. Op deze manier kan de entreeprijs laag worden gehouden, waardoor de speeltuin voor iedereen toegankelijk is.

De studenten halen geld op via een flessenactie. Bij De Kleine Tovenaar zetten de studenten een flesje neer waar geld in gestopt kan worden. Ook in de winkels DA, Welkoop en winkelwagens van vishandel Dulles en kaashandel Nizet bevinden zich donatieflesjes.

Naast de flessenactie ondersteunt De Kleine Tovenaar de GO!Battle door een sprookjesachtige high-tea te organiseren op 19 en 20 juni én verkopen ze leuke prentenboekjes die je voor €5,- kan kopen.

Dan heb je nog ‘Vrienden van Kitskensberg’. Deze actie bestaat uit een groot sponsorbord waarop bedrijven een plaats kunnen bemachtigen voor €75,-. Dit sponsorbord blijft een jaar lang bij de ingang van speeltuin Kitskensberg staan.

Het opgebrachte geld wordt gebruikt voor vervanging of voor het opknappen van speeltoestellen.