Hightech auto's bij
motorvoertuigen-
techniek

8 nov 2018

Autotechniek gaat sneller dan ooit. Elektrische auto's en auto's op waterstof zijn de innovaties die nu hot zijn. Tijdens onze open dag op 18 november op de Hagerhofweg 15 in Venlo kan je tussen 10.00 en 15.00 uur snuffelen aan bijvoorbeeld de techniek van de Mirai, Hyundai Nexo en BMW i.

Mirai
De Mirai is werkelijk een visionaire auto, van de met waterstof gevoede brandstofcel tot het luxueuze en ruimtelijke interieur. Eigenschappen als 0% emissies, een indrukwekkend vermogen en een onweerstaanbare rijervaring maken de door waterstof aangedreven Mirai tot een auto die onze mobiliteit verandert.

Hyundai Nexo
Hyundai is een pionier op het gebied van waterstofauto’s en beschouwt de brandstofceltechnologie als dé oplossing voor emissieloze auto’s. Al sinds 1998 investeert Hyundai veel geld in de ontwikkeling van elektrische auto’s met een brandstofcel en in 2013 begon Hyundai als eerste autofabrikant ter wereld de serieproductie van een waterstofauto, de Hyundai ix35 Fuel Cell.

BMW i
BMW i is een omvangrijk concept voor duurzame en toekomstgerichte mobiliteit. Het staat voor visionaire elektrische auto’s en mobiliteitsdiensten, inspirerend design en voor een nieuwe opvatting van het begrip premium, dat sterk wordt bepaald door duurzaamheid. En BMW i overtuigt met innovatieve auto's: met de volledig elektrisch aangedreven BMW i3 als consequent duurzaam vormgegeven emissievrije auto voor de stedelijke gebieden en met de BMWi 8 Coupé en de BMW i8 Roadster als toekomstgerichte sportauto's.

Kom naar de open dag op zondag 18 november tussen 10.00 uur en 15.00 uur.