Iedereen verdient
een geluksmomentje

15 mei 2019

9 april is de GO!Battle weer van start gegaan. Dit is onderdeel van de stage bij de opleiding Vakman Ondernemer. Doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor een zelfgekozen goed doel. De studenten zijn gekoppeld aan: Boekhuis De Kleine Tovenaar, Lean HR Services, Arc Communicatie, Stultiens Recruitment en Assist Jeugdwerk. Spannend… Welk bedrijf met welke groep studenten gaat er met de Jacques Breugelmans wisselbeker vandoor?

Geluksmomentje voor ouderen en mensen met een beperking
4 studenten zijn gekoppeld aan Lean HR Services. In overleg met de vrienden van Laurentius hebben zij de BeleefTV gekozen als goede doel. De BeleefTV is een interactief tafelscherm dat zeer geschikt is voor ouderen en mensen met een beperking. Op een speelse manier stimuleert de beleeftafel beweging en sociale interactie. Maar bovenal is het een bron van plezier.

“We hebben hiervoor gekozen omdat dit een nieuw project is waar nog geen geld voor is ingezameld, maar wel al veel vraag naar is. In de verzorgtehuizen waar de BeleefTV al wordt gebruikt, reageren bewoners en personeel heel positief. Er is duidelijk te zijn dat de dementerende ouderen een stuk opgewekter zijn en plezier hebben.”

Alle beetjes helpen...