Joey Noijen vertelt
over zijn stage bij Thielco

10 feb 2020

Joey Noijen, tweedejaars student Commercieel Mederwerker (en nu student Assistent-manager Internationale Handel) bij Gilde Retail & Business Academy, liep van augustus tot en met december 2019 stage op de verkoopafdeling van Thielco en heeft zich verdiept in de toekomst. Hij heeft marktonderzoeken gedaan, innovaties bedacht en ingespeeld op SWOT-bevindingen. Afgelopen december heeft hij zijn stage vol trots afgerond met een 9,2.

“Ik heb in deze periode onderzoek verricht naar een balans vinden tussen prijs-kwaliteitverhouding, de aansturing van Thielco, hoe problemen worden opgelost en tot slot: innovatie. Keer op keer merkte ik dat Thielco een bijzondere plaats inneemt op de markt. Erg leuk om daarvan te mogen meegenieten”, vertelt Joey. Hij vult aan: “Trouwe relaties, maar ook ontevredenheid... ik heb het allemaal mogen ervaren tijdens mijn stage. Ik heb veel respect voor de mensen die dagelijks knokken om de industrie te verbeteren, klanten tevreden te stellen, vooruit te denken en de meest ingewikkelde projecten weten te realiseren.”

Heb jij ook interesse in een opleiding bij Gilde Retail & Business Academy? Kom dan naar onze open avond op 5 maart van 16.30 uur tot 20.30 uur.