Kasteel De Berckt was het
toneel van Venlo On Stage 2019

6 feb 2019

Dinsdag was het zover. Venlo On Stage. Er stonden 1.050 leerlingen van het voortgezet onderwijs te trappelen om in gesprek te gaan met mensen uit het bedrijfsleven. Kasteel De Berckt in Baarlo was dit jaar de place to be.

De jongeren probeerden met hun favoriete beroepsbeoefenaars een match te maken voor een bedrijfsbezoek (DOE-dag) dat binnenkort plaatsvindt. En dat is in veel gevallen gelukt.

Zoals ieder jaar was Gilde Opleidingen ook weer van de partij. 34 eerstejaars studenten Handhaver Toezicht en Veiligheid (Gilde Instituut voor Veiligheid) zorgden ervoor dat het event netjes en veilig verliep. In de catering lieten studenten van Gilde Food & Hospitality College zich van hun beste kant zien. Gilde Wellness & Beauty College was vertegenwoordigd om leerlingen te woord te staan. Collega’s van InstallatieWerk Zuid-Oost, waarmee Gilde Opleidingen samen opleidingen mee verzorgd bij CIVIL, gingen in gesprek met – hopelijk – toekomstige studenten.

Weert On Stage is 12 februari. De Roermondse editie van On Stage is 26 februari.

Weet jij al wat je wilt worden? Niet? Kom dan naar onze open avond op donderdag 14 februari tussen 16.30 uur tot 20.30 uur. Ook als je wel al weet welke opleiding je gaat volgen, kun je natuurlijk de open avond bezoeken.