Kom, naar de

Champion Challenge

5 jun 2018

Kom kijken, ruiken en proeven tijdens de Champion Challenge 13 juni! Twee teams van 4 studenten Kok en Gastheer of Gastvrouw nemen het tegen elkaar op tijdens deze challenge op de Oude Markt in Venlo. Wie maakt de beste lunch met bijbehorend wijntje of biertje? En welk team werkt het best samen?

Tijdens de voorrondes afgelopen 14 mei in ABC Restaurant in Sevenum zijn de 2 beste teams uitgekozen. Team 1 bestaat uit de koks Ruud, Luuk en Kay en gastvrouw Celine. In team 2 zitten koks Joep, Roy en Pleun en gastheer Gerwin.

De teams stellen een 3 gangenlunch samen en zoeken hier een gepaste wijn of gepast biertje bij. Niet alleen de smaak wordt beoordeeld, maar de presentatie en de samenwerking onderling is ook belangrijk.

De Champion Challenge wordt georganiseerd door Gilde Food & Hospitality College in samenwerking met de volgende partners: Restaurant Boompjes, De Loft 23, Bosfcafé Het Maasdal, Van der Valk Hotel Venlo, Banketbakkerij Lamers, Hotel Antiek Helden, AB Restaurant Sevenum/De Schatberg, Bakkerij Pijpers en SBB.

Wat? Champion Challenge
Waar? Oude Markt, Venlo
Hoe laat? 12:00 – 17:00 uur

Kom jij ook?