Kom naar ons
event TopTalent 2018

24 mei 2018

Vakmanschap is de toekomst. Met die overtuiging leiden we bij Gilde Opleidingen mensen op voor beroepen die ertoe doen. Van opticien tot metselaar, van kok tot verpleegkundige. Beroepen waarbij je werkt vanuit je hart met hoofd en handen. Het échte werk. We zijn trots op het mbo én onze studenten, daarom zetten wij onze mbo-talenten graag in het zonnetje. En wel op donderdag 24 mei tijdens event TopTalent in Theater De Maaspoort in Venlo.

Je bent van harte welkom op deze avond, waar 25 toptalenten in de spotlights staan. Studenten die uitblonken tijdens hun stage of opleiding. Met kennis van zaken, passie voor het vak en de handen uit de mouwen.

Uiteindelijk kan er maar één de beste zijn. Op 24 mei mag je stemmen wie hét TopTalent Gilde Opleidingen 2018 wordt. Deze topper dingt verderop in het jaar mee om de titel MBO Uitblinker van Nederland.

Zonder ál te veel los te laten, kunnen we je vertellen dat Lex Uiting die avond presentator is en dat cabaretier Marc de Hond zijn opwachting maakt. En verder… laat je verrassen.

Kom genieten! En meld je aan.