Marly: powerlady
in de beautywereld

1 okt 2020

De gedwongen sluiting van haar beautysalon bezorgde haar slapeloze nachten, maar kreeg haar niet klein. Salonmanager Marly Heijmans (33) van Change your Beauty in Panningen pareert de coronacrisis met een enorme lading wilskracht en creativiteit. Ondernemersvaardigheden waarvoor ze jaren geleden in het mbo al de basis legde.

Mensen in de watten leggen en meer zelfvertrouwen geven: het is haar vak. En haar lust en haar leven. Zestien jaar geleden maakte Marly Heijmans(33) als beauty & wellness-student van Gilde Wellness & Beauty College haar opwachting in de kap- en beautysalon van Jos Peeters in Panningen. Vol enthousiasme maar ook nog wat verlegen, zoals zoveel stagiaires in het mbo.

Kijk waar ze nu staat. De Heldense runt als salonmanager al vijf jaar de beauty-afdeling van het Change-filiaal in Panningen. ‘Change your Beauty’. Marly heeft drie medewerkers in dienst. Daarnaast leert ze als stagebegeleider jonge mbo-studenten de kneepjes van het beauty-vak. Een breed aanbod van massages, gezichtsbehandelingen, pedicure en huidverzorging. “Mensen een goed gevoel geven, dat went nooit. Het is geweldig als je ervoor kunt zorgen dat iemand dankzij jouw behandeling en vakkundig advies zelfverzekerder in het leven staat. Daar word ik elke dag blij van.”