Blijf up-to-date

Het corona-virus en alle maatregelen grijpen ook in op het onderwijs bij Gilde Opleidingen. De gezondheid van studenten en medewerkers staat voorop. Tegelijkertijd gaat het onderwijs door. Weten wat dat allemaal betekent? Klik hier voor vragen en antwoorden.

Vragen en antwoorden

Technicus Mechatronica Systemen

9 jun

Heb jij je mbo-diploma niveau 3 afgerond en wil je je nog verder ontwikkelen? Het liefst in de praktijk en binnen 2 jaar met een diploma op zak? Dat komt goed uit, want tijdens de bbl-opleiding Technicus Mechatronica Systemen kun je werk en leren combineren. Als technicus mechatronica systemen werk je met geautomatiseerde machines en je werkgebied is heel divers. Jij zorgt ervoor dat mensen en bedrijven hun geautomatiseerde werk veilig, snel en steeds beter kunnen blijven doen! Jouw baankansen na de opleiding zijn erg goed!

Je kunt je nog aanmelden voor het komend schooljaar. Wil je graag meer te weten komen over deze opleiding? Kijk dan op: https://www.gildetechnischeschool.nl/opleidingen/mechatronica/technicus-mechatronica-systemen/.