Opening
Student Store op L1

17 mei 2018

De Student Store opende op woensdag 16 mei de deuren op Hamstraat 16 in Roermond. Een winkel die studenten met hun student companies niet alleen runnen, van inkoop en administratieve zaken tot planning, maar waarin zij ook hun eigen producten, TeaTastic en GO Socks, verkopen. Deze producten hebben zij helemaal zelf ontwikkeld, van idee tot fysiek product, en nu verkopen ze het zelfs in hun eigen winkel in hartje Roermond.


Verschillende media pakten het nieuws op! Ook L1 kwam langs en maakte een mooi radio item. Beluister het hier!

Student Companies
De 2e jaars studenten Retailmanager betrekken een pand op Hamstraat 16. Een superkans om het echte werk in de praktijk te leren. Het bedenken en uitwerken van een eigen product is onderdeel van het project Student Company in samenwerking met Jong Ondernemen. Dat zij de producten nu ook écht aan de man brengen in een winkel, is nieuw!

TeaTastic en GO Socks
Een verjaardag op komst? Handig! Want beide ondernemingen richten zich op cadeauartikelen. De studenten van TeaTastic verkopen verschillende soorten unieke theesoorten in mooie cadeauverpakkingen. GO Socks, speelt in op de hippe sokkentrend, en verkoopt deze met een sokkenzak erbij. Zo raak je nooit meer sokken kwijt in de wasmachine en zijn ze goed beschermd.

Wanneer, hoe laat en waar?
Woensdag 16 mei 2018 vanaf 15.00 uur
Hamstraat 16 in Roermond

Openingstijden (vanaf 16 mei)
Dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur

Ook interesse in de opleiding Retailmanager? Klik dan hier.