Patrick Tummers lid College van Bestuur Gilde Opleidingen

17 dec 2018

Gilde Opleidingen benoemt per 1 januari 2019 Patrick Tummers (1965) tot lid van het College van Bestuur. De heer Patrick Tummers MME zal samen met bestuursvoorzitter ir. Peter Thuis het College van Bestuur vormen.

Patrick Tummers is geen onbekende in mbo-land. Hij is een echt onderwijsmens, die zijn carrière in het mbo startte als docent bij CIOS Sittard. Al snel liet hij in leidinggevende en projectmatige functies in het mbo zien een stevige visie op middelbaar beroepsonderwijs te hebben en dat gepaard te laten gaan met een stevige blik op de organisatie van dat onderwijs. Binnen het College van Bestuur zal Tummers zich de komende jaren vooral richten op onderwijsontwikkeling en onderwijskwaliteit en daarin de implementatie van de onderwijsvisie ‘Het échte werk’ op zich nemen, met focus op hybride-onderwijs, samenwerking met bedrijfsleven en meer aandacht voor een leven lang leren en het bieden van maatwerkopleidingen voor volwassenen.

Gilde Opleidingen (roc) is dé mbo-opleider in Noord- en Midden-Limburg en verzorgt middelbaar beroepsonderwijs voor bijna 9.000 studenten in 125 opleidingen en 7 gemeenten in deze regio. In 15 Gilde-vakscholen is Gilde Opleidingen niet alleen actief voor de jonge aankomende beroepsbeoefenaar, maar het onderwijsinstituut biedt ook steeds meer maatwerk voor werkende beroepsbeoefenaren die behoefte hebben een verdere verbreding en verdieping in hun vak of zich willen bekwamen op andere gebieden.