Pitstop Mbo: investeer in jezelf

30 mrt 2020

Max Verstappen doet het vaak een paar keer per race. Even pas op de plaats. Nieuwe banden onder zijn RB16 en weer als nieuw de baan op. Een pitstop dus. Heb jij een vmbo-diploma en weet je nog niet wat voor mbo-opleiding je wilt volgen? En wil jij aan jezelf werken en op zoek gaan naar wie je bent, wat je wilt en waar je van gaat stralen en stuiteren? Durf je daarnaast buiten je comfortzone te gaan, zoek je het avontuur op en ga je risico’s niet uit de weg? Dan is de 1-jarige opleiding Pitstop Mbo iets voor jou!

Je gaat in workshops en bedrijfsbezoeken ontdekken waar je passie en talenten liggen. Daarnaast werk je ook aan een professionele beroepshouding, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen. Tijdens de lessen Ik-ologie ga je werken aan het belangrijkste vak dat er bestaat, jij!

Programma Pitstop Mbo:

  1. IK – wie ben ik , wat wil ik (en wat niet), waar ben ik goed in, wat is mijn passie, wat zijn mijn talenten?
  2. WIJ – als ik weet wie ik ben, hoe kan ik dan anderen inzetten om mijn plannen te verwezenlijken, manipuhelpen noemen we dat.
  3. VERBAAL MEESTERSCHAP – hoe kan ik iets zeggen dat het ook overkomt, hoe kan ik mensen laten snappen wat ik bedoel en hoe kan ik ervoor zorgen dat ze dingen niet meer doen (dingen laten). In vergadering praten. Op podium staan.

’s Morgens volg je generieke vakken zoals Nederlands, Engels en rekenen, ’s Middags Pitstop Mbo: werken aan jezelf. Ook krijg je loopbaanbegeleiding, burgerschapslessen, Gilde Sportief en keuzedelen.

Vragen? Stuur een e-mail naar pitstopmbo@rocgilde.nl