14 dec 2022

Ontdek jouw perfecte match met Gilde Opleidingen

Een vervolgopleiding kiezen doe je niet zomaar. Je wilt zeker weten of die ene ‘speciale klik’ er is. Die klik waarvan een leerling zegt: dit is mijn perfecte match! Leerlingen in het Voortgezet Onderwijs zitten in een spannende tijd waarin allerlei vragen steeds door ’t hoofd spoken; Wat vind ik leuk? Waar word ik blij van? Waar ben ik goed in? Welke beroepsopleiding past daarbij? Gilde Opleidingen snapt als geen ander dat ze daar hulp bij kunnen gebruiken. Maar een studiekeuze is meer dan alleen een serieuze zaak, het is ook nog heel erg leuk. En om dat te bewijzen, verraste Gilde Opleidingen VO-scholen in de regio met een ludieke actie. 

Op 12, 13 en 14 december trok Gilde Opleidingen met een zilveren ‘Perfecte Match-caravan' door Noord- en Midden-Limburg. En in die caravan zat niemand minder dan presentator en cabaretier Ricardo Ras, bekend van de De Casting Kantine en De TV Kantine, met een imitatie van Robert ten Brink. 'Robert ten Brink’ verraste leerlingen met videoboodschappen van loopbaanadviseurs van Gilde Opleidingen afgewisseld met persoonlijke boodschappen van ouders. Het proces van het maken van een studiekeuze is namelijk iets waar het hele gezin bij betrokken is.  

Het waren drie ontzettend leuke dagen met goede gesprekken, mooie boodschappen en enthousiaste reacties. Bekijk alvast de foto's hieronder voor een sfeerimpressie. De video van de kerstspecial volgt volgende week.

Wil jij weten wat je kunt doen om je perfecte match te vinden? Volg dan de link hieronder.