Studenten organiseren projectweek

27 mrt 2019

Niet de docenten, maar de eerstejaars studenten van zakelijke dienstverlening organiseerden activiteiten in het kader van het vak evenementenorganisatie. Dat er veel talent zit in deze klassen, was snel duidelijk.

De studenten kwamen met heel verschillende evenementen waar alle deelnemers op konden inschrijven. Trampoline springen bij JumpXL, een rondleiding bij het Missiemuseum in Steyl, een moord oplossen in de binnenstad van Venlo, een bezoekje aan de dierentuin Burgers Zoo, een filmdag op school en een kookclinic bij Beej Benders in Venlo. Eén groepje creatievelingen ging aan de slag om mooie schilderijen voor onze locatie Hagerhofweg 15 in Venlo te maken.

Op vrijdag waren er nog bedrijfsbezoeken aan Beej Benders in Venlo, Wonen Limburg en Venlo Partners. En een gastcollege van John Straten van Full Account Accountants en Adviseurs.

De activiteiten waren tot in de puntjes verzorgd: van toegangskaarten tot rondleidingen, van een hapje en een drankje tot uitgebreide routebeschrijvingen. De docenten waren als gasten mee en hebben genoten van de verschillende activiteiten.

Wil jij ook een opleiding volgen in de zakelijke dienstverlening? Dus wil jij medewerker evenementenorganisatie, marketing- en communicatiemedewerker, juridisch-administratief medewerker, medewerker human resource management, office-assistent of managementassistent worden?