We proudly present:
Shrek The Musical

2 dec 2019

Na de producties 3 Musketiers en All shook up - Love me tender is het nu tijd voor Shrek The Musical. 30 studenten en docenten van Gilde Opleidingen schitteren op 16 en 17 maart 2020 als echte musicalsterren op de bühne van de grote zaal in Theater De Maaspoort in Venlo. 

Deze vrolijke musical vertelt het verhaal van de groene oger Shrek die in een groot stinkend moeras woont. Hij woont daar tevreden in zijn eentje tot het moment dat er ineens een groep sprookjesfiguren in zijn moeras staat. Zij zijn door heer Farquaad verbannen uit Duloc. Shrek besluit verhaal bij hem te gaan halen. Farquaad belooft hem zijn moeras terug te geven als Shrek voor hem prinses Fiona bevrijdt uit een hoge toren die door een draak bewaakt wordt. Samen met een pratende ezel gaat Shrek op heldentocht. Deze familievoorstelling, boordevol humor, laat zien dat vriendschap onvoorwaardelijk kan zijn, liefde grenzeloos is, dat schoonheid van binnen zit en dat je mag zijn wie je bent, wat anderen ook van je vinden.

Voor de studenten is deze podiumervaring er een om nooit te vergeten. Deze unieke praktijkervaring in het kader van de mbo-opleidingen Entertainment & Events bereidt ze natuurlijk goed voor op het echte werk. Daarnaast resulteert de bijzondere samenwerking tussen studenten, docenten en verschillende opleidingen van Gilde Opleidingen in een spetterende familievoorstelling voor jong en oud die niemand snel zal vergeten.