Europass Mobiliteit
Als na je opleiding een baan zoekt, dan is het natuurlijk goed als je al wat werkervaring hebt opgedaan tijdens je opleiding. Als je dan ook nog eens werkervaring hebt opgedaan in het buitenland, dan kan dat zelfs nog een grotere meerwaarde betekenen in je toekomstige baan. Het is dus belangrijk dat je kunt laten zien wat je tijdens je stage in het buitenland hebt gedaan en dat dit ook is erkend door zowel je leerbedrijf als Gilde Opleidingen.

Om je werkervaring die je hebt opgedaan in het buitenland zichtbaar te maken is de Europass Mobiliteit ontwikkeld. Het is een document waarin je de vaardigheden en competenties beschrijft die je hebt geleerd tijdens je stage in het buitenland. 

De Europass mobiliteit is dus een perfecte aanvulling op je CV en portfolio en maakt zichtbaar wat je kan! 

Het document is ondertekend door jezelf, het leerbedrijf en Gilde Opleidingen. Zorg er dus voor dat je je Europass Mobiliteit hebt ingevuld voor het einde van je stage. 

Doe je stage in het kader van een Erasmus+ programma? Dan is het zelfs verplicht om een Europass mobiliteit in te vullen. Je stagebegeleider kan je hier meer over vertellen en zal je ook begeleiden in het invullen van je Europass Mobiliteit.

Ga direct naar de inlogpagina van jouw Europass Mobiliteit

Wil je meer informatie? Ga dan naar www.europass.nl 

Wil je een voorbeelden zien van hoe je het kunt invullen? Klik dan hier om voorbeelden in verschillende talen te zien.Snel vraagje!

Om je beter te kunnen helpen willen we graag van je weten of je een ouder of (toekomstig) student bent!