Salon @PUUR

Groenveldsingel 40
5913 SB Venlo

Telefoon: (088) 468 25 66
E-mail:

Welkom bij salon @PUUR
Een inspirerende omgeving waar jij terecht kunt bij de kapper, barbier, schoonheidsspecialist, nagelstylist of waar je kunt genieten van een heerlijke Wellness-behandeling. Even tijd voor jezelf, voor jouw mooiste jij!

Om aanstormende kappers en schoonheidsspecialisten écht te laten ervaren wat hun vak inhoudt, heeft Gilde Opleidingen in Venlo een salon met alles erop en eraan. De naam: @PUUR - jouw mooiste jij. Studenten Wellness en beauty kunnen gastvrijheid en vakmanschap al op school in de praktijk brengen. Onder begeleiding van docenten runnen zij in teamverband samen de salon aan de Groenveldsingel.

In de sfeervolle en professioneel ingerichte salon wanen studenten en klanten zich helemaal in de praktijk van wellness en beauty. Tegen een aantrekkelijk tarief kun je kiezen uit een omvangrijk en gevarieerd aanbod aan kappers- en schoonheidsbehandelingen. Wassen, knippen, kleuren, verven, het stylen van de nagels, het scheren van de baard, gezichtsbehandelingen en lichaamsmassages: het is allemaal mogelijk. Zelfs een duo behandeling.

De deur van @PUUR staat open voor iedereen en de tarieven zijn zeer aantrekkelijk. Natuurlijk kan het wel zo zijn dat een behandeling soms iets langer duurt. De jonge studenten zijn immers bezig om het vak te leren.

Klik hier voor de prijslijst.
 

Openingstijden 
Dinsdag        9.30 uur - 16.00 uur
Woensdag     13.30 uur - 18.30 uur
Vrijdag      9.30 uur - 16.00 uur

Tot ziens bij @PUUR!Snel vraagje!

Om je beter te kunnen helpen willen we graag van je weten of je een ouder of (toekomstig) student bent!