Gilde
International

kom de grens over

Kijk jij verder dan de landsgrenzen? Ben je geïnteresseerd in andere culturen? Of wil jij internationaal carrière maken? Dan past de 4-jarige mbo opleiding Gilde International bij jou. Je wordt voorbereid op een internationale carrière in de EURegio.

Je maakt kennis met de Nederlandse, Duitse en Belgische cultuur. Ook ga je aan de slag met de vaardigheden: ondernemerschap, samenwerken en klantgericht denken en handelen. Binnen de opleiding heb je veel vrijheid om jouw opleiding in te richten zodat die echt bij jou en het internationale werkveld past. Maar vrijheid is natuurlijk geen vrijblijvendheid. Je krijgt een vol programma en er wordt heel wat van je verwacht. Je bent ondernemend en neemt de verantwoordelijkheid over jouw eigen leerproces.

Infoavonden

Ben je geïnteresseerd in Gilde International? Meld je dan aan voor een van de infoavonden:

Gilde International, voor een carrière in de EURegio

Klaar voor een carrière in de EURegio

Met een internationale opleiding verhoog jij je kansen op de arbeidsmarkt. Tijdens je opleiding ga je aan de gang met levensechte opdrachten in Nederland, België of Duitsland. Je krijgt internationale contacten en bouwt een internationaal portfolio op waar je direct na jouw studie mee aan de slag kan. Gilde International kijkt of het mogelijk is om in jouw voorkeurslanden certificaten of diploma’s te behalen die internationaal erkend worden. Zo verstevig je jouw positie in het internationale werkveld.

Perfecte basis

Gilde International geeft je ook een goede basis om door te stromen naar het hbo.

Mogelijke vervolgopleidingen:

  • International Business (hbo)
  • Logistics Management (hbo)
  • Logistics Engineering (hbo)
  • International Hotel & Hospitality management (hbo)
  • Pedagogiek (hbo)
  • Ondernemerschap & Retailmanagement (hbo)

Meer weten over de inhoud en opbouw van de opleiding?

Frank legt in deze video uit hoe dit eruitziet.

Heb je een vraag?

Laat hier je gegevens achter en stel je vraag.

Hoe wij omgaan met jouw gegevens lees je in onze privacyverklaring.