Gilde
International

kom de grens over

Kijk jij verder dan de landsgrenzen? Ben je geïnteresseerd in verschillende beroepen en culturen? Ben je een teamplayer en werk je graag samen met anderen aan toffe (internationale) projecten? Dan past de 3-jarige mbo-opleiding Gilde International helemaal bij jou!

Bij Gilde International zitten studenten van verschillende uitstroomrichtingen in één klas. Samen werk je aan verschillende projecten. Het organiseren van een internationale reis, het opzetten van een evenement voor een goed doel of een markt- en doelgroepenonderzoek zijn enkele opdrachten waar je mee aan de slag gaat. Je schrijft je in voor één van de vier uitstroomrichtingen die Gilde International aanbiedt, maar tijdens de opleiding is het mogelijk om van uitstroomrichting te veranderen en te bepalen waar jij jouw diploma in wilt halen. Door de intensieve samenwerking in projecten maak je kennis met de verschillende werkvelden en kun je ontdekken wat het beste bij jou past. Dit alles doen we in een internationale context. Want: Gilde International bereidt jou voor op een internationale carrière in de EURegio. Of dit nu binnen een internationaal bedrijf in Nederland is of in het buitenland: dat bepaal je zelf!

Klaar voor een carrière in de EURegio

Met een internationale opleiding verhoog jij je kansen op de arbeidsmarkt. Tijdens je opleiding ga je aan de gang met levensechte opdrachten in Nederland, België of Duitsland. Je leert diverse talen spreken (Duits, Engels en Nederlands zijn verplicht), je krijgt internationale contacten en bouwt een internationaal portfolio op waar je direct na jouw studie mee aan de slag kan. Gilde International kijkt of het mogelijk is om in jouw voorkeurslanden certificaten of diploma’s te behalen die internationaal erkend worden. Zo verstevig je jouw positie in het internationale werkveld.

Perfecte basis

Gilde International geeft je ook een goede basis om door te stromen naar het hbo.

Mogelijke vervolgopleidingen:

  • International Business (hbo)
  • Logistics Management (hbo)
  • Logistics Engineering (hbo)
  • International Hotel & Hospitality management (hbo)
  • Ondernemerschap & Retailmanagement (hbo)

Meer weten over de inhoud en opbouw van de opleiding?

Frank legt in deze video uit hoe dit eruitziet.

Heb je een vraag?

Laat hier je gegevens achter en stel je vraag.

Hoe wij omgaan met jouw gegevens lees je in onze privacyverklaring.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring.