Welkom op de Bredeweg in Roermond!

Kantine met heerlijke broodjes, soep en ander lekkers

10 minuten lopen vanaf het station, of pak een bus bij de nabijgelegen bushalte

Gratis parkeren 

Overdekte fietsenstalling

Kluisjes

Overweeg jij om op de Bredeweg in Roermond te studeren? Dan kun je op deze pagina alvast een digitale tour door de locatie doen! Op de Bredeweg vind je diverse opleidingen op het gebied van ICT, retail & business én optiek.

Welke vakscholen/opleidingen vind je hier?

Je kunt op de Bredeweg opleidingen van de vakscholen Gilde ICT College, Gilde Retail & Business Academy en Gilde School voor Optiek volgen.

Een overzicht van alle opleidingen vind je hier:

Waar volg je de lessen?

Tijd voor praktijkles? Dan biedt de Bredeweg praktijkruimtes die helemaal ingericht zijn voor jouw opleiding. Bijvoorbeeld de verschillende winkelopstellingen die je voorbereiden op het werken in de retail & business. Werk je graag met computers? Dan ben je op de Bredeweg ook aan het juiste adres. Je vindt hier namelijk al onze ICT-opleidingen. Ook voor optiek ben je hier aan het juiste adres, bekijk het hieronder!  

Kom langs bij de opticien!

Hoe kun je het vak van opticien nou beter leren dan in een realistische omgeving? In het praktijklokaal van Gilde School voor Optiek heb je het gevoel alsof je bij de opticien naar binnen loopt. Je vindt hier een winkelopstelling en meerdere oogmeetruimtes.   

Waar breng je de pauzes door?


Een lekker broodje
, soepje of koffietje halen doe je in de kantine. Neem plaats in de aula of versla jouw studiegenoot met een potje tafelvoetbal. Liever eten in het zonnetje? Neem dan buiten plaats op een van de banken of aan de picknicktafels.  

Events op locatie

Nieuwsgierig geworden naar de locatie en opleidingen die je hier kunt volgen? Bezoek dan een van onze events zoals een open avond, X-perience of meeloopdag.