kom spanning zoeken
in Venray

Welkom in Venroj!

Venray ligt supercentraal. Binnen de kortste keren sta je in Venlo of Nijmegen. Maar ook in Venray zelf is genoeg te doen. Wat dacht je van karten op een buitenbaan? Of paintballen in de plaatselijke bossen? Venray zit vol verrassingen om jou te vermaken tussen het studeren door.

Studeren is leuk, maar afleiding is ook belangrijk! Geen probleem in Venray.

Zomaarpop festival

Op fietsafstand van het centrum van Venray vindt ieder jaar het Zomaarpop festival plaats. 2 dagen lang komen populaire popartiesten optreden. Ondertussen waag jij een dansje, drinkt een drankje of geniet gewoon van het samenzijn van vrienden of medestudenten. 

Alle voorzieningen binnen handbereik

In Venray vind je alles wat je nodig hebt. Pak een filmpje in bioscoop Luxor, trek een paar baantjes bij zwembad de Sprank of ga winkelen bij de grote winkelketens. Maar ook voor gezellige boetiekjes moet je in Venray zijn. De gemeente zit vol gezellige restaurants en hippe koffiebars. Daarbij voelt het nog wel een beetje dorps aan. Mensen kennen elkaar en zijn open en vriendelijk naar mensen van buitenaf. Hierdoor voel je je al snel thuis in jouw eigen studentenstad!

Al kroegend langs de dorpen

De gemeente Venray is een verzameling kleinere dorpen en plaatsen. Het voordeel van zo’n samensmelting is dat alle verschillende dorpscafés en andere voorzieningen blijven bestaan. Er valt dus veel te ontdekken in de verschillende dorpskernen als Vredepeel, Ysselsteyn en Oostrum. Dat vraagt om een kroegentocht! Natuurlijk wel pas nadat je klaar bent met studeren.

Spanning en sensatie

Studeren is leuk, maar afleiding is ook belangrijk! En hoe beter dan de spanning opzoeken. Geen probleem in Venray en omgeving. Zoek jij graag de hoogte op? Dan is klimpark Klimkong iets voor jou. Hier slinger je van boom tot boom. Liever vaste grond onder je voeten? Dan kun je gaan paintballen bij Nika Actief. Snelheidsduivel? Huur een kart bij Raceway en daag je vrienden uit. Tot slot kun je in de decembermaanden schaatsen in de schouwburg. Spannend genoeg, toch?

Venray Bloeit!


Het is goed wonen, werken, leren, ondernemen en recreëren in Venray. Stadse levendigheid met een dorpskarakter. Dat is Venray! Lekker shoppen, cultureel en culinair genieten en gastvrije mensen om je heen. Alles binnen handbereik; Venray staat dichtbij de mensen, proef de sfeer en beleef het dichtbij!

Waar in Venray ligt Gilde Opleidingen?

Op de Henri Dunantstraat ligt de enige vestiging van Gilde Opleidingen in Venray. Hen-wie? Henri! Klik hier rechts voor meer info.

Henri Dunantstraat

Welke scholen zitten hier