Kom studeren in Weert!

Weert is een kleine maar gezellige stad in het midden van Limburg. De stad biedt voor ieder wat wils. Ga in je pauze lekker een broodje halen bij Doedels of bij 't Kôrsje. In de avonden en weekenden kun je een filmpje pakken bij Gotcha! Cinema of lekker en betaalbaar eten bij La Cubanita, Bregje of 't Zusje. Ben je een echte actieveling? Ga dan op een zomerse dag naar het Klimbos of de Waterskibaan. In de zomervakantie bezoek je natuurlijk het rockfestival Bospop én eind september, kun je jezelf misselijk eten op een van de grootste kermissen van Nederland! Naar Weert ga je met de trein, auto, bus, fiets of te voet natuurlijk. Meer lezen over Weert doe je hier 

Wist je dat we in Weert 2 locaties hebben? Neem hieronder alvast een kijkje bij de verschillende locaties.  

Je vindt hier 40 opleidingen!

Werken én leren in het regioziekenhuis in Weert!

Wil jij graag als verpleegkundige aan de slag in het ziekenhuis? Dan kun je in Weert het SJG-spoor volgen. Het SGJ-spoor is voor bol-studenten die de opleiding MBO-Verpleegkundige volgen. Aan het einde van het tweede leerjaar, als het reguliere les- en stageprogramma er opzit en de basis is gelegd, kun jij je voorkeur aangeven voor deze specifieke opleidingsvariant in de klinische zorg.  

Locatie

Roermond

Roermond is een veelzijdige stad in Midden-Limburg. Je kunt er shoppen, lekker eten en leuke festivals bezoeken. Maar ook studeren hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. In Roermond vind je 5 verschillende locaties van Gilde Opleidingen.
Locatie

Venlo

Venlo is een bruisende stad in Noord-Limburg met ontelbare events, activiteiten en hotspots. Maar ook studeren hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. In Venlo vind je 3 verschillende locaties van Gilde Opleidingen.
Locatie

Weert

Weert is een kleine stad in Midden-Limburg. Je kunt er shoppen, heerlijk eten en leuke activiteiten bezoeken. Maar ook studeren hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. In Weert vind je 2 verschillende locaties van Gilde Opleidingen.
Locatie

Venray

Venray is een kleine stad in Noord-Limburg met een gezellig centrum waar je naast winkelen gezellig kunt uitgaan. Maar ook studeren hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. In Venray heeft Gilde Opleidingen 1 locatie.
Locatie

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen is een bourgondische stad in Zuid-Limburg met vele restaurantjes en kroegen. Maar ook studeren hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. In Sittard-Geleen vind je 2 verschillende locaties van Gilde Opleidingen.
Locatie

Horst

Horst is een leuk dorpje met een gezellig centrum in Noord-Limburg. Naast winkelen kun je er gezellig uitgaan. Maar ook studeren hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. In Horst heeft Gilde Opleidingen een locatie op de Gebroeders van Doornelaan.
Locatie

Nuth

Nuth is een klein, historisch dorp in Zuid-Limburg waar je ook kunt studeren. In Nuth vind je 1 locatie van Gilde Opleidingen.

Klik op een locatie in de kaart!