Office & Management Specialist

Jij bent een
snelle schakel

Office & Management Specialist

Klanten ontvangen, de telefoon aannemen, e-mails beantwoorden en een hele hoop andere dingen. Als managementassistent heb je het er maar druk mee. Dat vraagt om een goede voorbereiding. Na deze opleiding ben jij de zelfstandige topassistent die ze in het management nodig hebben.

Opleiding

Als office & management specialist schrijf en bel je heel veel. Bij deze opleiding leer je de communicatievaardigheden die je daarvoor nodig hebt. Je ontplooit je organisatietalenten en leert omgaan met Microsoft Office-programma’s. Een goede assistent spreekt zijn talen. Zo kun je klanten altijd goed te woord staan en waar nodig adviseren. Daarom krijg je ook Nederlands, Engels én Duits.

 • De opleidingen Marketing- en Communicatie Specialist, Juridisch & HR Specialist, Allround Business Assistent, Finance & Control Specialist en Office & Management Specialist zijn business-opleidingen. Deze opleidingen starten gezamenlijk. Je ontwikkelt je business skills en direct na de kerstvakantie kies jij de uitstroomrichting die het beste bij jou past. Deze opzet zorgt ervoor dat je een uitstekende startpositie op de arbeidsmarkt hebt en een goede aansluiting bij veel (hbo-)vervolgstudies.

Zoals bij alle opleidingen volg je een of meer keuzedelen. Dit zijn aanvullende vakken die je net dat beetje extra geven. Kies iets dat aansluit bij je vak óf verbreed juist je kennis op een heel ander gebied.

Ik schrijf me in!

Vereiste vooropleiding

 • diploma vmbo kader
 • theoretische leerweg: mavo- of vmbo-diploma
 • gemengde leerweg: mavo-vbo of vmbo-diploma
 • bewijs dat de eerste 3 leerjaren van de havo of het vwo goed zijn doorlopen
 • diploma beroepsopleiding (niveau 2)
 • diploma vakopleiding (niveau 3)

Over de opleiding

location_on
 • Roermond - Bredeweg 235
 • Venlo - Hagerhofweg 15
 • Venray - Henri Dunantstraat 40
insert_chart Niveau 4
near_me Leerweg:
 • BOL
insert_invitation Duur: 3 jaar (versnellen behoort tot de mogelijkheden)
notifications_active Startmoment: het hele jaar door mogelijk.

Studiekeuze events

Voor al onze opleidingen zijn er de komende periode verschillende studiekeuze events beschikbaar, zoals infoavonden, X-periences of meeloopdagen.

Bekijk alle events

Lesgeld

Ben je op 1 augustus 18 jaar of ouder. Dan betaal je voor schooljaar 2023-2024:

Lesgeld BOL

 • €1.357,-

Dit bedrag wordt jaarlijks door de rijksoverheid vastgesteld.

Extra kosten
Ongeveer €600,- in het eerste leerjaar. €300,- in het tweede jaar en €250,- in het derde jaar. Exclusief aanschaf laptop in het eerste jaar.

Bekijk onze laptopeisen

Over jou

Behulpzaam
Behulpzaam
Communicatief sterk
Communicatief sterk
Handig met computers
Handig met computers
Klantvriendelijk
Klantvriendelijk
Nauwkeurig
Nauwkeurig

De praktijk

De held van het management van een bedrijf, instelling of gemeente? Dat ben jij! Hier ben je de tussenpersoon tussen de directie en de werkvloer. Je verzorgt de communicatie naar andere bedrijven en hebt aan een half woord van de directie genoeg. Dat is maar goed ook, want die hebben het vaak veel te druk. Gelukkig ben jij niet bang om de directieleden aan hun jas te trekken als blijkt dat ze een deadline niet gaan halen. Je kunt goed met mensen omgaan en bent duidelijk en vriendelijk aan de telefoon. Je bent dan ook niet voor niets het eerste aanspreekpunt voor klanten, bezoekers, leveranciers en gasten!

Als je klaar bent

account_balance_wallet
Startsalaris tussen de € 1.900,- en € 2.600,- bruto per maand
school
Hbo Bedrijfsmanagement (vervolgopleiding)