Elektrotechniek

kom de draadjes aan elkaar knopen

Elektrotechniek zit overal. Van duurzame energie tot beveiliging: we kunnen niet zonder. Maar er valt nogal eens iets uit. Jij krijgt als elektrotechnicus dan ook vaak spoedklussen. Alles snel gerepareerd? Dan zijn de klanten extra blij. Jij hebt geen 9-tot-5-mentaliteit.

Doorzettingsvermogen heb jij genoeg. Jij stopt dan ook niet tot je de oplossing hebt gevonden. Daarvoor hoef je niet eens zo lang te zoeken, want op het gebied van elektriciteit weet jij echt alles. Jij weet de juiste draadjes aan elkaar te knopen, zodat alles weer perfect werkt!

In de eerste 2 studiejaren (versnellen is mogelijk) volgen alle studenten Elektrotechniek de basismodules voor de (Eerste)Monteur. Je maakt tijdens praktijkgerichte projecten op school én in leerbedrijven kennis met het beroep:

  • Monteur Elektrotechnische Installaties

Na deze basismodules kun je je specialiseren in:

  • Eerste Monteur Elektrotechnische Installaties (Gebouwde Omgeving)
  • Technicus Elektrotechnische Installaties (Gebouwde Omgeving) 

Ken jij CIVIL?
CIVIL staat voor Centrum voor Innovatief Vakmanschap Installatietechniek Limburg. Een unieke samenwerking tussen Gilde Opleidingen en IW Zuid-Oost. Dankzij CIVIL krijg jij les in de modernste omgeving, technieken en lesmethodes. IW Zuid-Oost is een samenwerkingsverband van meer dan 200 Limburgse installateurs. Samen met Gilde Opleidingen leiden ze op voor de installatietechniek. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een passende leerwerkplek!

Competenties

Handig met computers
Handig met computers
Klantvriendelijk
Klantvriendelijk
Nauwkeurig
Nauwkeurig
Probleemoplossend
Probleemoplossend
Ruimtelijk inzicht
Ruimtelijk inzicht
Technisch inzicht
Technisch inzicht