Installatietechniek

Kom oplossingen bedenken

Jouw vrienden omschrijven je als technisch, leergierig en vastberaden. Problemen bestaan niet, alleen uitdagingen. En deze uitdagingen ga jij graag aan! Jij stopt niet voordat je een tevreden klant achterlaat. Dat doe je meestal zelfstandig, maar soms ook in een team.

Overal waar leidingen lopen waardoor water, gas of lucht stroomt, ben jij in te zetten.
Daardoor kom je op veel verschillende plekken. Kantoren, ziekenhuizen, scholen, woningen, noem maar op. Je legt leidingen aan, monteert comfortinstallaties en sluit bijvoorbeeld het nieuwe sanitair aan. Jij stopt niet voordat alles goed functioneert. 

In de eerste 2 studiejaren (versnellen is mogelijk) volgen alle installatiestudenten de basismodules voor de (Eerste) Monteur. Je maakt tijdens praktijkgerichte projecten op school én in leerbedrijven kennis met het beroep:

  • Monteur Werktuigkundige Installaties

Na deze basismodules kun jij je specialiseren in:

  • Eerste Monteur Werktuigkundige Installatie
  • Eerste Monteur Service en Onderhoud Werktuigkundige Installaties
  • Werkvoorbereider Werktuigkundige Installaties 

Ken jij CIVIL?
CIVIL staat voor Centrum voor Innovatief Vakmanschap Installatietechniek Limburg. Een unieke samenwerking tussen Gilde Opleidingen en IW Zuid-Oost. Dankzij CIVIL krijg jij les in de modernste omgeving, technieken en lesmethodes. IW Zuid-Oost is een samenwerkingsverband van meer dan 200 Limburgse installateurs. Samen met Gilde Opleidingen leiden ze op voor de installatietechniek. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een passende leerwerkplek!

 

Competenties

Fit en gezond
Fit en gezond
Klantvriendelijk
Klantvriendelijk
Nauwkeurig
Nauwkeurig
Praktisch ingesteld
Praktisch ingesteld
Probleemoplossend
Probleemoplossend
Technisch inzicht
Technisch inzicht