Bezoek Gilde Opleidingen op de Onderwijsbeurs Zuid in Eindhoven

30 september 2017

Jouw opleiding is jouw toekomst. Je leert bij Gilde Opleidingen een vak, maar ook wie je bent. Waar ligt jouw talent? En wat heb je nodig om straks werk te kunnen doen dat je echt leuk vindt? Je ontwikkelt je tijdens je opleiding bij Gilde Opleidingen tot een echte professional die weet wat doorzetten is, wilskracht heeft, en keuzes kan maken: een professional met karakter. Spreekt dit je aan? Bezoek stand 102 van Gilde Opleidingen dan zeker even op de Onderwijsbeurs Zuid.

De Onderwijsbeurs Zuid, hét studiekeuze-evenement van Zuid-Nederland, vindt plaats in het Beursgebouw Eindhoven. De beurs vervult een belangrijke rol in het studiekeuzetraject van velen en is een begrip in Nederland. In korte tijd worden leerlingen volledig op de hoogte gebracht over de uitgebreide studiemogelijkheden.

Wanneer?
Vrijdag 29 september van 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag 30 september van 9.00 - 16.00 uur

Waar?
Beursgebouw Eindhoven
Lardinoisstraat 8
5611 ZZ Eindhoven
Stand 102

Kom je ook?
Meld je dan aan via www.onderwijsbeurszuid.nl Je ontvangt meteen je gratis toegangsbewijs per mail. Print je ticket met barcode en neem dit mee. Dit is niet alleen je toegangsbewijs, maar ook je badge. Ook je ouders, vrienden en klasgenoten dienen zich vooraf te registreren.

Ga je met de trein?
Bestel je treinkaartje via de website van de Onderwijsbeurs Zuid. Je ontvangt dan 20% korting op een retour van en naar de beurs, geldig vanaf elk station binnen Nederland.


Snel vraagje!

Om je beter te kunnen helpen willen we graag van je weten of je een ouder of (toekomstig) student bent!