Gilde Opleidingen neemt De Maaspoort Theater & Events over

26 maart 2018

Studenten van Hospitality & Wellness gaan 3 dagen De Maaspoort Theater & Events bestieren. Van 26 tot en met 28 maart runnen de studenten van Gilde Opleidingen letterlijk álle facetten van deze theater- en congreslocatie: theater, restaurant én hotel. Een bijzonder mooie mogelijkheid voor de jongeren om samen de schouders te zetten onder een flinke klus in de échte praktijk.

Gilde Opleidingen neemt De Maaspoort Theater & Events over

Een unieke leerervaring
Volgens Paul Graat, een van de projectleiders, bekijken studenten gastheerschap, dienstverlening en management vooral vanuit hun eigen opleiding. Hij hoopt hun blik te verbreden met dit unieke project: “Werken in de dienstverlening is een teamsport waarbij elke discipline vanuit hun eigen vakkundigheid een belangrijke bijdrage levert aan de totaalbeleving van de gast.”

Wat houdt de Gilde ‘take-over’ in?
De studenten:

  • runnen de horeca van het theater;
  • helpen gasten aan de theaterkassa;
  • nemen bij de garderobe jassen aan;
  • schenken in de hotelbar de drankjes;
  • maken voor hotelgasten het ontbijt;
  • heten de gasten bij de ingang welkom.

Maar ook achter de schermen staan zij die dagen hun mannetje. Overal zijn studenten aanwezig om de gasten een onvergetelijk(e) avond of verblijf te bezorgen.

Zelfs óp het podium kom je studenten tegen
Tijdens de overname is op de bühne de musical All shook up - Love me tender te zien. De studenten van schoonheidsverzorging en haarverzorging van Gilde Opleidingen zorgen ervoor dat de acteurs als ware musicalsterren op de bühne verschijnen. En de musical wordt - hoe kan het ook anders - opgevoerd door studenten van Gilde Opleidingen. Leisure-studenten en -docenten hebben maandenlang keihard gewerkt aan de voorstelling die een ode aan Elvis brengt. Als ware profs acteren, dansen én zingen ze, waarbij ze Elvis laten herleven…


Snel vraagje!

Om je beter te kunnen helpen willen we graag van je weten of je een ouder of (toekomstig) student bent!