Zoek op datum
loading
02-11 |
“Studenten brengen Limburg naar Toscane”
Hutspot, bloedworst en rookworstbitterbal op internationaal congres EUHOFA in Italië
Lees meer

07-11 |
Vier studenten naar conferentie in Oostende
Van 13 tot en met 18 januari vertegenwoordigen vier studenten Gilde Opleidingen in Oostende. Hier nemen ze deel aan wedstrijden van de AEHT conferentie, een conferentie met als doel studenten in de hotel- en toerisme industrie verbinden.
Lees meer

09-11 |
Gilde Opleidingen neemt De Maaspoort Theater & Events over
Studenten van Hospitality & Wellness gaan 3 dagen De Maaspoort Theater & Events bestieren. Van 26 tot en met 28 maart runnen de studenten van Gilde Opleidingen letterlijk álle facetten van deze theater- en congreslocatie: theater, restaurant én hotel. Een bijzonder mooie mogelijkheid voor de jongeren om samen de schouders te zetten onder een flinke klus in de échte praktijk. Op 13 november tekenen de directeur van De Maaspoort, Leon Thommassen, en directeur  Hospitality & Wellness van Gilde Opleidingen, André Duijghuisen, de overeenkomst.
Lees meer

17-11 |
Gilde Opleidingen is een Gezonde School
Ook de komende 3 jaar mag Gilde Opleidingen zich weer een Gezonde School noemen. Met de inspanningen van Gilde Sportief op het thema bewegen en sport laten we zien dat onze school voldoet aan de kwaliteitscriteria.
Lees meer

17-11 |
Twee nieuwe horeca-opleidingen in Weert
Vanaf schooljaar 2018/2019 starten twee nieuwe horeca-opleidingen in Weert: Manager/ondernemer horeca en Excellente hospitality
Lees meer

20-11 |
Open dag: weet jij het nog niet?
8.030 VO-leerlingen, hun ouders en andere geïnteresseerden hebben gisteren de weg naar onze locaties gevonden. Om 23.59 uur gaf de dagteller 376 aanmeldingen aan. Een mooi resultaat!
Lees meer

30-11 |
Als je (baard)haar maar goed zit
De haren in de plooi en de baard mooi in het gareel. De moderne man gaat steeds vaker voor het complete plaatje. Waarbij hij ook de wenkbrauw-, oog- en neusharen niet uit het oog verliest. En waar kun je dan beter naartoe dan een barbier? Een vakspecialist die zijn knip-, föhn-, snijd- en scheervaardigheden beheerst en tegelijkertijd zorgt voor beleving.
Lees meer

30-11 |
GO!Fit verandert leefstijl van studenten
Tien studenten zijn begonnen aan GO!Fit. Een innovatieproject van Gilde Sportief waarbij tien studenten in tien weken tijd werken aan een gedragsverandering op het gebied van hun leefstijl. Het gaat om bewustwording. Wat is een gezonder leven en wat zijn de voordelen daarvan!
Lees meer

05-12 |
Vakman/ondernemer op RTL7
15 minutes of fame voor de opleiding Vakman/ondernemer in 'Ondernemen doen we zo' op RTL7.
Lees meer

06-12 |
Officiële start CIV Gebouwde Omgeving
Op 7 december is de officiële aftrap van het Centrum voor Innovatief Vakmanschap Gebouwde Omgeving (CIV Gebouwde Omgeving).
Lees meer

14-12 |
Maar liefst 14 Topopleidingen!
Mooi nieuws voor Gilde Opleidingen! Maar liefst 14 opleidingen krijgen het predicaat Top-Opleiding. Dat is te lezen in de deze week uitgekomen Keuzegids Mbo-Studies 2018.
Lees meer

Nieuws

Snel vraagje!

Om je beter te kunnen helpen willen we graag van je weten of je een ouder of (toekomstig) student bent!