20 april 2017

Gisteren was de grote finale van de GO! Battle, een stageproject van de eenjarige opleiding Vakman ondernemer bij Gilde Opleidingen. Jonge ondernemers: vakmensen van kapster, bakker tot verkoopspecialist hebben tijdens de GO! Battle op een ondernemende manier geld ingezameld voor verschillende goede doelen: Run For Freedom, Bevrijdingsfestival Roermond, MA-Run en SamenLoop voor Hoop, Stichting Leergeld Weert, Weert collecteert en zorginstelling St. Martinus. Hierbij werden ze geholpen door enthousiaste coaches uit het bedrijfsleven: WowDeal, COS Limburg, Stichting MA-Run, Stultiens Recruitment en Van Houtum.

Het project is goed geslaagd, de studenten haalden in totaal meer dan € 15.000,- op.

SamenLoop voor Hoop
€ 5012,99

GOod deeds (Stichting Leergeld Weert, Weert collecteert en zorginstelling St. Martinus)
€ 3718,77

Run For Freedom
€ 3300,60

Stichting M.A.-Run
€ 2553,18

Bevrijdingsfestival Roermond
€ 777,89

De grootste opbrengst was voor SamenLoop voor Hoop. De studenten die streden voor dit goede doel mochten de felbegeerde Jacques Breugelmans GO! Battle wisselbeker in ontvangst nemen uit de handen van familie Breugelmans en de jury. Jacques Breugelmans was de grondlegger van de nieuwe opleiding Vakman Ondernemer.

Meer weten over deze opleiding? Kom dan naar de voorlichtingsavond op 3 mei in Roermond of 8 mei in Venray. Meld je hier aan.


Snel vraagje!

Om je beter te kunnen helpen willen we graag van je weten of je een ouder of (toekomstig) student bent!