13 september 2017

Onze nieuwe Veva en HTV studenten zijn het schooljaar gestart met bivak 3 daagse. Een unieke introductie die perfect past bij deze opleidingen. Er was een bomvolprogramma met onder andere samenwerkingsspelen, zeskamp, quiz, bivak en een training 'omgaan met supporters' bij VVV Venlo voor hun samengesteld.

Onze tweedejaars Veva studenten hielpen ook mee met de organisatie van deze spectaculaire introductie voor de nieuwe studenten. Zelf werden ze ook in het zonnetje gezet. Maar eerst moesten ze nog een laatste beproeving doorstaan waarbij ze stevig werden aangemoedigd door de nieuwe studenten. Uiteindelijk hebben ze allemaal hun epauletten oftewel niveau 3 strepen verdiend. Fysiek en mentaal hebben ze laten zien wat ze waard zijn. Een topprestatie!

Heb je het gehad met de schoolbanken? Ben je op zoek naar actie en avontuur? Dan is een baan bij Defensie misschien iets voor jou. Of wil je meer betekenen voor de publieke veilgheid? Dan is Handhaver toezicht en veiligheid een goede keuze. Klik hier voor meer informatie.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en activiteiten binnen deze opleidingen? Volg dan onze Facebookpagina.


Snel vraagje!

Om je beter te kunnen helpen willen we graag van je weten of je een ouder of (toekomstig) student bent!