Roermond

Bredeweg 235
6042 GE Roermond

Telefoon: (088) 468 2011

Venlo

Daelweg 6

Daelweg 6
5928 NK Venlo

Telefoon: (088) 468 21 23
E-mail:

Weert

Drakesteyn 5
6006 AG Weert

Postbus 444
6000 AK Weert

Telefoon: (088) 468 2014

Gilde Educatie
Gilde Educatie biedt passende scholing en leerwegen voor volwassenen en jongeren, allochtonen en autochtonen. Overdag en ’s avonds. Onze inburgeringscursussen behoren tot de beste in Nederland. We krijgen een mooi rapportcijfer van onze deelnemers. Gilde Educatie heeft het Keurmerk Blik op Werk.

Een school met dit keurmerk biedt kwaliteit, maakt goede afspraken en de cursisten zijn tevreden. Wij krijgen van onze deelnemers het cijfer: 8,5

U kunt alleen geld lenen van DUO, als u een inburgeringscursus volgt bij een school met een Blik op Werk Keurmerk.

Begeleiding
Tijdens de cursus heeft u een persoonlijke mentor die u begeleidt. Wij helpen u met de aanvraag van een lening bij DUO. Ook bij de aanvraag van het inburgeringsexamen helpen wij u. Vijf dagen per week kunt u gebruik maken van ons open leercentrum. Hier kunt u onder begeleiding leren. Overal, ook thuis, kunt u oefenen met ons online taalprogramma.

Werk
Wilt u ook werken tijdens uw cursus? Wij brengen u in contact met een consulent van het uitzendbureau waarmee wij samenwerken. Wilt u na of tijdens de cursus een mbo-opleiding/beroepsopleiding volgen? Gilde Educatie werkt samen met Gilde Opleidingen. Dit is een school voor beroepsonderwijs. Bij ons is het mogelijk om naast uw inburgeringscursus een beroepsopleiding te volgen. U leert dan in de praktijk een vak. U heeft na het behalen van het diploma meer kansen op een baan of kunt verder leren bij Gilde Opleidingen.

Opleidingsaanbod

  • NT2 (inburgering)
  • Nederlands - NT1
  • NT2 - Entree
  • Bedrijfstrajecten
  • Gilde Taalschool

Voor meer info en het opleidingsaanbod kijkt op www.gilde-educatie.nlSnel vraagje!

Om je beter te kunnen helpen willen we graag van je weten of je een ouder of (toekomstig) student bent!