Hagerhofweg 15
5912 PN Venlo

Postbus 620
5900 AP Venlo

Telefoon: (088) 468 2015

Venlo

Kasteel Hillenraedtstraat 1
6043 HA Roermond

Postbus 1077
6040 KB Roermond

Telefoon (088) 468 2010

Roermond

NT2 Entree
Sneller ingeburgerd met een beroepsopleiding. Bij Gilde Educatie kunt u tegelijk met uw NT2-cursus een beroepsopleiding volgen bij Gilde Opleidingen.

Deze opleiding is vooral geschikt voor anderstalige jongeren en jongvolwassenen die geen diploma van het voortgezet onderwijs hebben. Als u het diploma heeft behaald kunt u gaan werken of een mbo-opleiding op niveau 2 gaan volgen. U leert de taal sneller en heeft meer kans op een baan.

Wat leert u?

U volgt een mbo-opleiding op niveau 1, we noemen dit een entreeopleiding. Dit is een beroepsopleiding waarmee u straks beter werk kunt vinden. U gaat vijf dagen per week naar school. Naast de lessen op school volgt u stage bij een bedrijf. Een eigen coach helpt u op school en tijdens stage. U werkt aan uw kennis en vaardigheden om uw stage goed te kunnen doen. Ook volgt u rekenles en leert u over loopbaan en burgerschap. Daarnaast zijn er extra lessen Nederlandse taalvaardigheid. U leert Nederlands lezen, schrijven, spreken en luisteren op A2-niveau. Ook krijgt u les over kennis van de Nederlandse maatschappij (KNM) en oriëntatie op de Nederlandse arbeidsmarkt (ONA).

U kunt kiezen uit de volgende opleidingen:

  • Entree - Assistent logistiek NT2
  • Entree - Assistent dienstverlening en zorg NT2
  • Entree - Assistent installatietechniek en constructietechniek NT2
  • Entree - Assistent mobiliteitsbranche NT2
  • Entree - Assistent bouwen, wonen en onderhoud NT2
  • Entree - Assistent retail NT2

Plaats

Deze opleiding is in Roermond en Venlo.

Start opleiding

U meldt zich aan bij Gilde Educatie. Dat kan via deze website. Wij nodigen u dan uit voor een intake waaruit blijkt of deze opleiding geschikt is voor u.

De opleiding duurt 1 jaar. U mag er iets langer over doen. In de eerste 4 maanden evalueren we of u het niveau van de opleiding aankunt en de opleiding kunt afmaken.

Vragen en aanmelden

E-mail: info@gilde-educatie.nl
Graag uw telefoonnummer vermelden.Snel vraagje!

Om je beter te kunnen helpen willen we graag van je weten of je een ouder of (toekomstig) student bent!