Onderwijs Ondersteuning Ontwikkeling

Kasteel Hillenraedtstraat 1
6043 HA Roermond

Postbus 1094
6040 KB Roermond

Telefoon: (088) 468 2000

Ouders en verzorgers
Het is een feit: mbo-studenten uit Limburg en omstreken zijn het beste af bij Gilde Opleidingen. Onafhankelijk onderzoek bewijst opnieuw dat het regionaal opleidingscentrum voor Noord- en Midden-Limburg het verschil maakt met het beste beroepsonderwijs.

Gilde Opleidingen biedt een hoge slagingskans en is succesvol in het voorkomen van vroegtijdige schooluitval. Daarbij heeft uw kind bij ons een ruime en gevarieerde opleidingskeuze. Gilde Opleidingen telt ongeveer 150 beroepsopleidingen en opleidingen voor educatie, verdeeld over locaties in Venray, Venlo, Weert, Roermond en Geleen. Alle schoolgebouwen zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Dat ons opleidingscentrum prima scoort, blijkt uit de Benchmark MBO Raad, Bouwsteen studiesucces, het onderzoek dat jaarlijks de kwaliteit van mbo-opleidingen in ons land met elkaar vergelijkt. Op niveau 4 en niveau 1 behoren we tot de landelijke top. De benchmark drukt de kwaliteit van opleidingen uit in rendementen, oftewel het diploma- en jaarresultaat.

Downloads

Nieuwsbrief Economie (2 Mb)
Nieuwsbrief Hospitality & Wellness (2 Mb)
Nieuwsbrief Talentenonderwijs (1 Mb)
Nieuwsbrief Techniek (1 Mb)
Nieuwsbrief Zorg & Welzijn (2 Mb)


Snel vraagje!

Om je beter te kunnen helpen willen we graag van je weten of je een ouder of (toekomstig) student bent!