kom, proef het

echte werk!

Studenten in de praktijk

Gilde Opleidingen zet zich dag en nacht in om haar studenten voor te bereiden op het echte werk. Dit doen we door middel van praktijklessen, casussen en stages. Soms gaan we nóg een stapje verder. Zo hebben wij een bakkerswinkel, restaurant, brasserie en beautysalon. Onze enthousiaste studenten runnen deze leerwerkplaatsen onder begeleiding van deskundige docenten. Zo wordt het echte werk ineens wel heel echt!

Restaurant L'Entree

Restaurant L’Entree

Wil jij lekker eten in een sfeervolle ambiance? Kom dan proeven van de kook- en serveerkunsten van onze gastvrije studenten in restaurant L’Entree aan de Laaghuissingel in Venlo. Onze studenten doen waardevolle praktijkervaring op, terwijl jij geniet van hun heerlijke creaties. Tegen een aantrekkelijk tarief krijg je een diner dat je je nog lang zal herinneren!

Reserveren kan van maandag tot vrijdag telefonisch tot 16.30 uur op 088-4682472 of via het reserveringssysteem. Bij reservering graag eventuele dieetwensen vermelden.

Bakkerswinkel

Bakkerswinkel

Zin in een lekker gebakje of heb je nog een halfje wit nodig? Een ding is zeker: niets is lekkerder dan versgebakken brood, cake, taart of koek. Onze studenten van de bakkersopleidingen bakken dagelijks diverse broden en lekkernijen. Je koopt deze versgebakken creaties op de locatie Laaghuissingel in Venlo. Smullen!

De bakkerswinkel biedt studenten de kans het echte werk te proeven. De producten die zij maken tijdens de praktijklessen gaan als zoete broodjes over de toonbank. Zo verspillen we niets! We verrassen onze klanten elke dag opnieuw. Van broodjes tot vlaaien en van cakes tot koekjes. Iedere dag weer volop keus!

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag tot en met donderdag 11.30 uur – 14.00 uur

Vrijdag 11.30 - 13.00 uur

Brasserie

Brasserie

Zin in een kopje koffie? Nog iets lekkers er bij? Op werkdagen (m.u.v. dinsdag) kun je al vanaf 9.00 uur terecht bij onze gezellige brasserie. Vanaf 11.30 uur serveren we heerlijke lunchgerechten.

En met ‘we’ bedoelen we dan vooral onze ambitieuze studenten. Onder begeleiding van ervaren docenten ontdekken zij het echte werk, terwijl jij proeft van al het heerlijks dat zij klaarmaken en serveren!

Het beste nieuws? Onze gerechten, hapjes en drankjes zijn ook nog eens bijzonder gunstig geprijsd!

Salon @PUUR

Welkom bij salon @PUUR

Aan de Groenveldsingel in Venlo zit onze salon @PUUR – jouw mooiste jij. In deze sfeervolle en professioneel ingerichte salon proeven onze studenten van Gilde Wellness & Beauty College het echte werk. Van een nieuwe coupe tot schoonheidsbehandeling: onze studenten kunnen knippen, wassen, epileren, masseren, verven en make-up aanbrengen. Ook voor een (wellness)arrangement kun je terecht bij salon @PUUR. 

Studenten zijn zeer nauwkeurig en krijgen waar nodig hulp van docenten. Een behandeling duurt dus soms iets langer dan normaal. Hier tegenover staan aantrekkelijke tarieven. Kijk maar eens naar onze prijslijst (pdf).

Oefenen op poppen of medestudenten biedt nooit dezelfde ervaring als een behandeling van een echte klant. Je helpt onze studenten dus ook enorm om hen voor te bereiden op het echte werk!

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Contact

Groenveldsingel 40, Venlo
(088) 468 25 66
puur@rocgilde.nl

Openingstijden

Kappersbehandeling
Dinsdag 10.00 – 16.00 uur
Woensdag 10.00 – 16.00 uur
Vrijdag 10.00 – 16.00 uur

Schoonheidsverzorging
Maandag 10.00 uur – 16.00 uur
Woensdag 10.00 uur – 16.00 uur
Donderdag 10.00 uur – 16.00 uur

Model worden?

Om onze studenten de mogelijkheid te bieden om zoveel mogelijk te oefenen zijn wij doorlopend op zoek naar modellen van alle leeftijden en geslachten, en met alle huid- en haartypes. Meld je hier aan voor een gratis behandeling!

LivingLab Zorg Techniek

LivingLab Zorgtechnologie op Kerkeveldlaan 1 in Roermond is een inititatief van Gilde Opleidingen en EIZT & ZTL, hét kenniscentrum voor innovatieve zorg en technologie. Meer dan 20 bedrijven stellen er hun nieuwste technologie ter beschikking. Denk aan beeldschermzorg, zorgrobots, sensortechnologie en interactieve spiegels.

Er is van alles te zien en te beleven! Wil jij zorgtechniek komen ervaren? Kom langs! Onze studenten geven rondleidingen. Kun je hen meteen het hemd van het lijf vragen! Neem contact op via livinglab@rocgilde.nl of deel je gegevens via onderstaand formulier en wij nemen contact met je op. 

De hierboven ingevulde gegevens mogen gebruikt worden zoals beschreven in de privacyverklaring.

Gilde Leerlab

Gilde Leerlab heeft sinds 2021 Schouwburg Venray als thuisbasis. Vanuit deze plek gaan studenten hun diensten aanbieden. Voor ondernemers uit de regio biedt het Gilde Leerlab de mogelijkheid om ideeën te piloten of door te ontwikkelen met studenten.

Bewoners en geïnteresseerden uit de omgeving kunnen deel gaan nemen aan verzorgde activiteiten georganiseerd door de studenten van Gilde Opleidingen. De thema’s van de activiteiten zijn heel divers en kunnen zowel een informerend als een actief tintje hebben.

Het Leerlab is een initiatief van het Gilde Innovatielab. Doel is het creëren van verbindingen tussen studenten en authentieke leersituaties, tussen studenten van verschillende opleidingen en tussen studenten en lokale ondernemers. 

Gilde @ Work

Besteed werk uit aan Gilde@Work!

Studenten zijn heel waardevol voor je bedrijf. Niet alleen als stagiair. Met Gilde@Work ontlasten we jou met bijvoorbeeld een project, event, onderzoek. Heb je er geen tijd voor, ben je toe aan een verfrissende blik of heb je er misschien geen kaas van gegeten? Dan hebben wij dé oplossing. Onze eerstejaars studenten staan te popelen om aan de slag te gaan voor jouw bedrijf. Met echte opdrachten en projecten. Het échte werk!

Benieuwd wat onze studenten voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op via het formulier hiernaast.

Vraag hier een project aan

De hierboven ingevulde gegevens mogen gebruikt worden zoals beschreven in de privacyverklaring.