kom, proef het
echte werk!

Studenten in de praktijk

Gilde Opleidingen zet zich dag en nacht in om haar studenten voor te bereiden op het echte werk. Dit doen we door middel van praktijklessen, casussen en stages. Soms gaan we nóg een stapje verder. Zo hebben wij een bakkerswinkel, restaurant, brasserie en beautysalon. Onze enthousiaste studenten runnen deze leerwerkplaatsen onder begeleiding van deskundige docenten. Zo wordt het echte werk ineens wel heel echt!

Welkom bij salon @PUUR

Aan de Groenveldsingel in Venlo zit onze salon @PUUR – jouw mooiste jij. In deze sfeervolle en professioneel ingerichte salon proeven onze studenten van Gilde Wellness & Beauty College het echte werk. Van een nieuwe coupe tot schoonheidsbehandeling: onze studenten kunnen knippen, wassen, epileren, masseren, verven en make-up aanbrengen. Ook voor een (wellness)arrangement kun je terecht bij salon @PUUR. 

Studenten zijn zeer nauwkeurig en krijgen waar nodig hulp van docenten. Een behandeling duurt dus soms iets langer dan normaal. Hier tegenover staan aantrekkelijke tarieven. Kijk maar eens naar onze prijslijst (pdf). Oefenen op poppen of medestudenten biedt nooit dezelfde ervaring als een behandeling van een echte klant. Je helpt onze studenten dus ook enorm om hen voor te bereiden op het echte werk!

Contact

Groenveldsingel 40, Venlo
(088) 468 25 66
puur@rocgilde.nl

Openingstijden:

Dinsdag 10.00 uur – 16.00 uur

Woensdag 10.00 uur – 16.00 uur

Vrijdag 10.00 uur – 16.00 uur

Wij werken alleen volgens afspraak en volgens de geldende coronamaatregelen. Je kunt per mail of telefoon (alleen op dinsdag telefonisch) een afspraak maken. We nemen maximaal 3 klanten tegelijk aan om de 1,5 meter afstand te waarborgen. Mondkapjes zijn verplicht. Duo-behandelingen voor schoonheidsverzorging zijn helaas nu niet mogelijk.

Bakkerswinkel

Zin in een lekker gebakje of heb je nog een halfje wit nodig? Een ding is zeker: niets is lekkerder dan versgebakken brood, cake, taart of koek. Onze studenten van de bakkersopleidingen bakken dagelijks diverse broden en lekkernijen. Je koopt deze versgebakken creaties op de locatie Laaghuissingel in Venlo. Smullen!

De bakkerswinkel biedt studenten de kans het echte werk te proeven. De producten die zij maken tijdens de praktijklessen gaan als zoete broodjes over de toonbank. Zo verspillen we niets! We verrassen onze klanten elke dag opnieuw. Van broodjes tot vlaaien en van cakes tot koekjes. Iedere dag weer volop keus!

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag tot en met vrijdag 10.00 uur – 14.00 uur

Brasserie

Zin in een kopje koffie? Nog iets lekkers er bij? Op werkdagen kun je al om 9.00 uur terecht bij onze gezellige brasserie. Vanaf 11.30 uur serveren we heerlijke lunchgerechten. En met ‘we’ bedoelen we dan vooral onze ambitieuze studenten. Onder begeleiding van ervaren docenten ontdekken zij het echte werk, terwijl jij proeft van al het heerlijks dat zij klaarmaken en serveren! Het beste nieuws? Onze gerechten, hapjes en drankjes zijn ook nog eens bijzonder gunstig geprijsd. Klik hier voor de menukaart.

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag tot en met vrijdag vanaf 10.00 uur. Keuken open vanaf 11.30 uur

Restaurant L’Entree

Restaurant L’Entree

Wil jij lekker eten in een sfeervolle ambiance? Kom dan proeven van de kook- en serveerkunsten van onze gastvrije studenten in restaurant L’Entree aan de Laaghuissingel in Venlo. Onze studenten doen waardevolle praktijkervaring op, terwijl jij geniet van hun heerlijke creaties. Tegen een aantrekkelijk tarief krijg je een diner dat je je nog lang zal herinneren! Klik hier voor de menukaart.

Reserveren kan van maandag tot vrijdag telefonisch tot 16.30 uur op +31 88 468 2017, of per e-mail. Bij reservering graag eventuele dieetwensen vermelden.

Openingstijden

Lunch op reservering: dinsdag tot en met vrijdag. Ontvangst tussen 11.30 – 11.45 uur

Diner op reservering: woensdag en donderdag. Ontvangst tussen 17.30 uur - 18.00 uur.

Gilde Leerlab "Theater de Huiskamer"

De studenten van de hospitality-opleidingen van Gilde Opleidingen in Weert lopen hier geen stage. Nee, ze zijn er eigenaar en draaien zelf de hele onderneming. Van inkoop tot keuken en tot bediening. Het is een realistische werkplek waar studenten zich kunnen ontplooien en hun vaardigheden kunnen ontwikkelen.

Omdat er gewerkt wordt in projectvorm wisselt de menukaart regelmatig, kijk voor de actuele kaart op https://www.theaterdehuiskamer.nl/food-drinks/.

Reserveren kan hier links!

Openingstijden

Van maandag t/m donderdag

10:00 t/m 15:00 open voor gasten
11:30 t/m 14:00 keuken open

schoolvakanties en bufferweken uitgezonderd

Model worden voor de kappersopleiding of schoonheidsverzorging?

Om onze studenten de mogelijkheid te bieden om zoveel mogelijk te oefenen zijn wij doorlopend op zoek naar modellen van alle leeftijden en geslachten, en met alle huid- en haartypes.

Je kunt een gratis behandeling krijgen van onze studenten, waarbij ze worden begeleid door docenten. Denk hierbij aan een gezichtsbehandeling, het harsen van de benen of het knippen, kleuren en/of vormgeven van het haar.

Besteed werk uit aan Gilde@Work!

Studenten zijn heel waardevol voor je bedrijf. Niet alleen als stagiair. Met Gilde@Work ontlasten we jou met bijvoorbeeld een project, event, onderzoek. Heb je er geen tijd voor, ben je toe aan een verfrissende blik of heb je er misschien geen kaas van gegeten? Dan hebben wij dé oplossing. Onze eerstejaars studenten staan te popelen om aan de slag te gaan voor jouw bedrijf. Met echte opdrachten en projecten. Het échte werk!

Benieuwd wat onze studenten voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op via het formulier hiernaast.

Vraag hier een project aan

Gegevens
Toelichting
Privacy en AVG

Hoe wij omgaan met jouw gegevens lees je in onze privacyverklaring.