TopTalent 2023

Rosa van Selst en Noujin Ahmad winnen TopTalent-verkiezing!

Ieder jaar krijgt talent een podium bij Gilde Opleidingen en wordt een student verkozen tot TopTalent van het jaar. Een student die zichzelf heeft overtroffen en met zijn talent uitsteekt boven de rest. Tijdens de verkiezingsshow Toptalent 2023 op 14 november in De Maaspoort in Venlo, werden er echter niet één maar twee winnaars uitgeroepen. Namelijk een TopTalent én een Mbo-ambassadeur. Noujin en Rosa mogen een jaar lang hun bijzondere titel dragen.

De verkiezing:

Gilde Opleidingen geeft de top 10 van de genomineerde talenten het podium dat zij verdienen. We roepen dit jaar niet één, maar twee winnaars uit:  

Namelijk, een TopTalent én een Mbo-ambassadeur van Gilde Opleidingen. Beide winnaars krijgen een geldprijs om hun talent verder te laten groeien. 

TopTalent event op 14 november

Jij bent een belangrijk en onmisbaar onderdeel in het opleiden van de vakmensen van de toekomst. Daarom vieren we graag met jou het TopTalent event op dinsdag 14 november in theater De Maaspoort in Venlo. Geniet van een feestelijke avond, een te gekke show en kom onze toppers bewonderen en waarderen! Jouw rol is overigens niet alleen die van bewonderaar. Mede met jouw stem, kiezen we hét TopTalent 2023 van Gilde Opleidingen.  

Aanmelden voor het evenement is helaas niet meer mogelijk. We zien je graag terug tijdens TopTalent 2024!

Het programma

18.15 - 18.45 uur Ontvangst 

18.45 - 20.30 uur Uitreiking 

20.30 - 22.00 uur Afterparty