Toverland, here we come!

Studentenuitstapje Toverland

Gilde Opleidingen bestaat 25 jaar en dat vieren we op allerlei manieren. Waarschijnlijk heb je al gehoord van onze ‘Hartenwens-actie’ (heb jij je wens al ingestuurd?). En een ander leuk ding dat we gaan doen, is dat we al onze studenten, ja jou dus, de gelegenheid bieden om een magisch dagje naar Toverland te gaan. Hoe leuk is dat?!

Hoe werkt het?

  • Je meldt je SAMEN MET JE KLAS aan voor een van onderstaande data (andere data zijn niet mogelijk). Per datum kunnen er ongeveer 1500 studenten inschrijven. Vol = vol.
  • Inschrijven doe je zelf, en kan slechts voor één datum. Je kunt je alleen aanmelden met een Gilde studenten-mailadres (@student.gildeopleidingen.nl)
  • Na aanmelding krijg je een bevestiging van je aanmelding in je mailbox. Je krijgt géén toegangskaartje.
    Let op: mogelijk komt de bevestigingsmail in je spamfolder terecht!
  • Het is dus de bedoeling dat je samen met je hele klas gaat en er een gezamenlijk uitje van maakt. Spreek dit samen met je docent/trajectbegeleider/mentor af.
  • Je gaat op de dag van je keuze op eigen gelegenheid naar Toverland. Je wordt op de dag van jouw keuze tussen 10.00 en 12.00 uur verwacht bij de speciale ingang van Toverland. Daar staat jouw naam op een aanmeldingslijst en kun je naar binnen.Ik ga akkoord met de privacyverklaring.