Vraag en antwoord

Hier vind je een overzicht van onze veelgestelde vragen. Mocht jouw vraag er niet tussen zitten neem dan contact met ons op via info@gildeopleidingen.nl.
Gilde Opleidingen werkt samen met de Studieboekencentrale. Via onderstaande link kun je je boeken bestellen:

Studieboekencentrale.nl

Door de vragen in te vullen kom je vanzelf bij jouw eigen boekenlijst uit. Het gevraagde deelnemersnummer is je OV-nummer.

Studieboekencentrale
T: 0591 – 668 133


Klik hier voor meer informatie over de opleidingen van Vavo.


Indien je een BOL-opleiding niveau 3 of 4 gaat volgen, ontvang je een brief waarin jouw inloggegevens staan. De eerste keer moet je je wachtwoord wijzigen. Indien je vragen hebt, kun je mailen naar studentenzaken@rocgilde.nl zoals vermeld staat in de brief.
 


Voor algemene vragen over studiefinanciering kun je terecht bij duo.nl.
Telefoon: (050) 599 99 99.

Klik op onderstaande link voor meer informatie:

https://youtu.be/pXEBM0H1QsY


De loopbaanadviseurs van het Servicecentrum helpen je graag verder. Stuur een e-mail naar het secretariaat Onderwijs, Zorg en Arbeidsmarkt. We nemen dan vanaf begin september contact met je op. Vermeld alsjeblieft jouw NAW-gegevens en telefoonnummer in deze e-mail.

Onderwijs, Zorg en Arbeidsmarkt

Telefoon: (088) 468 2000
E-mail:


Inschrijven voor een opleiding kan het hele jaar door. Afhankelijk van het aantal beschikbare opleidingsplaatsen word je geplaatst in de opleiding naar keuze.

Na de aanmelding ontvang je een bevestiging. Als je voldoet aan de plaatsingscriteria dan word jij meteen geplaatst en nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Voldoe je niet aan de plaatsingscriteria dan nodigen we je uit voor een oriëntatiegesprek. Dit zal tegen het einde van de schoolvakantie plaatsvinden.

Als je vragen hebt, kun je die per e-mail stellen aan Bureau Aanmelden.

Bureau Aanmelden

Telefoonnummer: (088) 468 2103
E-mail:


Alle boeken die je nodig hebt voor jouw opleiding staan op een boekenlijst. Deze lijst is per opleiding en leerjaar samengesteld. De boeken kun je bestellen via de Studieboekencentrale studieboekencentrale.nl of een boekhandel naar keuze. Gilde Opleidingen draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de levering van je boeken of klachten over de levering. 

Op de boekenlijst staan ook readers en lesmaterialen vermeld die via Gilde Opleidingen worden geleverd of kunnen worden aangeschaft. Voor de levering hiervan ontvang je in november een factuur met de sectorspecifieke bijdrage. 

Let op: selecteer voor de juiste lijst jouw locatie, opleiding en leerjaar. 

Klantenservice Studieboekencentrale
Telefoon: (0591) 66 81 33


De lesactiviteiten in het nieuwe schooljaar van het beroepsonderwijs starten op maandag 28 augustus 2017. Alle ingeschreven studenten ontvangen een uitnodiging voor de startactiviteiten van het schooljaar. Heb je geen uitnodiging ontvangen, stuur dan een mail naar Studentenzaken.


De meeste onderwijslocaties van Gilde Opleidingen zijn gesloten van 17 juli tot en met 25 augustus 2017. Deze locaties zijn dan niet bereikbaar. Vragen kun je per e-mail stellen. Belangrijk is dat je hierop je NAW-gegevens en telefoonnummer achterlaat. Direct na de zomervakantie neemt een van onze medewerkers contact met je op.

Onze hoofdlocatie (Kasteel Hillenraedtstraat 1, Roermond) is de gehele vakantie telefonisch bereikbaar: 

Voorjaarsvakantie (24 t/m 28 april 2017) op werkdagen van 8:00 tot 16:30 uur
Zomervakantie (17 juli t/m 25 augustus 2017)  op werkdagen van 8:00 tot 13:00 uur  
 

Kasteel Hillenraedtstraat 1
6043 HA Roermond

Postbus 1077
6040 KB Roermond

Telefoon (088) 468 2000
E-mail:

Snel vraagje!

Om je beter te kunnen helpen willen we graag van je weten of je een ouder of (toekomstig) student bent!