Allround Business Assistant

Jij regelt het wel

Allround Business Assistant

Als allround business assistant ben je een duizendpoot. Tijdens de opleiding leer je wat er komt kijken bij het runnen van een kantoor. Communiceren in het Nederlands of Engels is straks geen probleem voor je.

Opleiding

Als allround business assistant ben je een duizendpoot. Tijdens de opleiding leer je veel over de verschillende processen in bedrijven. Van het ontvangen van klanten en maken van afspraken tot het bestellen van goederen en het online plaatsen van berichten. Daarnaast weet je straks als geen ander hoe je dossiers bij moet houden en financieel administratieve werkzaamheden afhandelt. Jij bent een ondersteunende duizendpoot en vindt het fijn als alles loopt zoals het hoort.

Digitale programma’s zijn straks jouw beste vriend. Tijdens je studie ontwikkel je goede communicatieve vaardigheden. Communiceren in het Nederlands of Engels is straks geen probleem voor je. Je leert ook organiseren en hoe je omgaat met Microsoft Office-programma’s.

 • De opleidingen Marketing- en Communicatie Specialist, Juridisch & HR Specialist, Allround Business Assistant, Finance & Control Specialist en Office & Management Specialist zijn onze business-opleidingen. Op de locaties Roermond, Venray en Weert starten deze gezamenlijk. Je ontwikkelt in het eerste jaar je business skills en daarna kies jij de uitstroomrichting die het beste bij jou past. Op locatie Venlo start je direct in de opleiding waarvoor je je hebt ingeschreven.

Zoals bij alle opleidingen volg je een of meer keuzedelen. Dit zijn aanvullende vakken die je net dat beetje extra geven. Kies iets dat aansluit bij je vak óf verbreed juist je kennis op een heel ander gebied. Daarnaast krijg je de les Burgerschap. 

Ik schrijf me in!

Vereiste vooropleiding

 • diploma vmbo kader
 • theoretische leerweg: mavo- of vmbo-diploma
 • gemengde leerweg: mavo-vbo of vmbo-diploma
 • bewijs dat de eerste 3 leerjaren van de havo of het vwo goed zijn doorlopen
 • diploma beroepsgerichte opleiding (niveau 2)

Over de opleiding

location_on
 • Roermond - Bredeweg 235
 • Venlo - Hagerhofweg 15
 • Venray - Henri Dunantstraat 40
 • Weert - Drakesteyn 5
insert_chart Niveau 3
near_me Leerweg:
 • BOL
insert_invitation Duur: 2 jaar (versnellen behoort tot de mogelijkheden)
notifications_active Startmoment: het hele jaar door mogelijk.

Studiekeuze events

Voor al onze opleidingen zijn er de komende periode verschillende studiekeuze events beschikbaar, zoals infoavonden, X-periences of meeloopdagen.

Bekijk alle events

Lesgeld

Ben je op 1 augustus 18 jaar of ouder. Dan betaal je voor schooljaar 2024-2025:

Lesgeld BOL

 • €1.419,-

Dit bedrag wordt jaarlijks door de rijksoverheid vastgesteld.

Extra kosten
leermiddelen maximaal €600,-. Exclusief aanschaf laptop.

Bekijk onze laptopeisen

Over jou

Behulpzaam
Behulpzaam
Communicatief sterk
Communicatief sterk
Nauwkeurig
Nauwkeurig
Organisatietalent
Organisatietalent
Probleemoplossend
Probleemoplossend

De praktijk

Als allround business assistant ondersteun je de office manager, werk je als rechterhand van de directie of HR. Bij een kleine organisatie
combineer je secretariële taken vaak met andere ondersteunende werkzaamheden, zoals het klaarzetten van de lunch of het coördineren van de schoonmaak. Bij grote bedrijven werk je op het secretariaat. Soms is je werk daar een stuk specialistischer, omdat iedereen in het team zo zijn eigen taken heeft.

De werkzaamheden zijn afwisselend. Je verzorgt de post, organiseert vergaderingen, beheert agenda’s en beantwoordt telefoontjes en e-mails. 

Als je klaar bent

account_balance_wallet
Startsalaris van € 2.000,- en € 2.300,- bruto per uur per maand