Kom de juiste

keuze maken

Jouw (studie)loopbaan

De wereld verandert snel. Net als de arbeidsmarkt. Of je nu werkt, studeert of nog een opleiding moet kiezen: wij staan klaar om jou te ondersteunen bij je keuzes. Het Gilde Loopbaancentrum helpt jou om je weg te vinden binnen de snel veranderende arbeidsmarkt.

Het Gilde Loopbaancentrum
We stimuleren en ondersteunen mensen in de regio Midden- en Noord-Limburg om zelf de richting te bepalen in hun (studie)loopbaan. Dit doen we door onze kennis te delen en diensten aan te bieden. Denk bijvoorbeeld aan een workshop solliciteren, meeloopdagen, het loopbaanspreekuur en voorlichtingsbijeenkomsten voor ouders. We zijn er voor werkenden, studenten, scholieren en werkgevers.

Vraag een loopbaan gesprek aan

Wil je hulp bij het kiezen van een opleiding dan kan dat. Ons loopbaancentrum kan je helpen bij het maken van een goede keuze voor jouw toekomst.

Vul het formulier hiernaast in om een loopbaangesprek aan te vragen.

Vraag een loopbaan gesprek aan

Uw gegevens


Privacy en AVG

Hoe wij omgaan met jouw gegevens lees je in onze privacyverklaring.

Studiekeuzetest doen?

Studiekeuzetest

Twijfel je nog over welke opleiding je gaat doen? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Er is een enorm aanbod om uit te kiezen. Vind je het moeilijk om een keuze te maken? Doe dan de studiekeuzetest. Klik op de button om de test te starten.