17 mei

Genomineerden TopTalent 2024

Wat zijn we trots op onze studenten, de kanjers die het echte werk nu én in de toekomst realiseren. Onze docenten en leerbedrijven droegen ruim 70 studenten aan die dit jaar extra opvielen. Daaruit zijn deze 10 gedreven toppers uiteindelijk door de vakjury uitgekozen voor TopTalent 2024! 

Woensdag vond de startbijeenkomst plaats waar ze voor het eerst met elkaar kennismaakten. Ze gingen samen aan de slag met een workshop pitchen, legden hun verhaal en gemotiveerde blik vast op de gevoelige plaat, gingen in gesprek met Mbo-ambassadeur Rosa van Selst en TopTalent 2023 Noujin Ahmad én sloten de middag af met een gezellige borrel. Kortom; een inspirerende middag waarbij al de nodige gezonde competitie ontstond!

Kom jij de genomineerde studenten bewonderen en waarderen? Op woensdag 19 juni vindt de spannende verkiezingsshow plaats in Theaterhotel de Oranjerie in Roermond. Daar delen deze 10 talenten het podium met niemand minder dan cabaretier Andries Tunru én muzikale talenten Stef Classens en zijn vader én collega van Gilde Opleidingen Coen Classens. Het belooft een schitterende avond te worden. Meld je hier aan!

Hieronder de toppers op een rijtje. Van links naar rechts: Ian, Sem, Janne, Nicole, Finn, Fleur, Luuk, Senn, Inge & Layth!