Gilde innoveert!

Nieuwe energie en inspiratie op de werkvloer

Onderwijs kan niet zonder innovatie. Zeg nou zelf: hoe kun je de slimme koppen en harde werkers van de toekomst opleiden zonder met die toekomst bezig te zijn? Van kleine verbeteringen tot grootse veranderingen: wij innoveren om een bijdrage te leveren aan de toekomst van het onderwijs. Dat doen we zeker niet alleen, maar samen met onze studenten, docenten, leerbedrijven en andere partners.

Opleidingen vernieuwen

Verandering is de enige constante, óók in het onderwijs. Gilde Opleidingen houdt zich daarom constant bezig met het vernieuwen van opleidingen. Zo experimenteren we met High Impact Learning: een diepgaande, zelfsturende manier van leren, en onderzoeken we methoden om ons onderwijs nog beter aan te laten sluiten op de praktijk.

 

Kom inspiratie opdoen

Studeren met live webinars, flipping the classroom of een online videoarchief? Of lessen volgen met de GORO Go-robot, voor langdurig zieke studenten of studenten in het buitenland? Innovatie maakt het mogelijk! Bij Gilde Opleidingen zorgen we voor een inspirerende leeromgeving. Ook bieden we inspirerende leeractiviteiten aan. Zo hebben we Gilde Sportief in het leven geroepen. Hier werken studenten aan fitheid, bewustwording en gedragsverandering.

Continu verbeteren

De leerprestaties verbeteren, videoconferences ontwikkelen en meer sociale veiligheid creëren: we willen ervoor zorgen dat Gilde Opleidingen continu verbetert. We blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en experimenteren met nieuwe technieken. Maar ook door het digitaliseren van administratieve processen en medewerkers bewuster maken van (bedrijfs)risico’s.

 

Praat mee in de Studentenraad

Onze studenten zijn de reden tot innovatie. Daarom spenderen we veel aandacht aan onze Studentenraad. Een raad die meedenkt over Gilde Opleidingen. Niet alleen over nu, maar vooral ook over de toekomst! De studenten van de raad vertellen ons waarom innovatie nodig is en komen met goede ideeën voor verandering.