Kom studeren in Sittard-Geleen

Sittard-Geleen is een historische stad in het zuiden van Limburg. De stad biedt voor ieder wat wils. Ga in je pauze een broodje halen bij Bakker Bart of Bufkes. In de avonden en weekenden kun je een filmpje pakken bij Foroxity of bowlen bij Stardust. En dat alles op een goed bereikbare plek. Naar Sittard-Geleen ga je met de trein, auto, bus, fiets of te voet natuurlijk. Meer lezen over Sittard-Geleen doe je hier 

Wist je dat we in Sittard-Geleen 2 locaties hebben? Neem hieronder alvast een kijkje bij de verschillende locaties.  

Je vindt hier 9 opleidingen!

Bekijk onze locaties in Sittard-Geleen

Ziekenhuis Zuyderland

Wist jij dat één van onze locaties gevestigd is in het ziekenhuis van Geleen? Locatie Dr. H. van der Hoffplein ligt inpandig in Zuyderland! Hierdoor heb je een directe relatie met je toekomstige werkveld.

Locatie

Roermond

Roermond is een veelzijdige stad in Midden-Limburg. Je kunt er shoppen, lekker eten en leuke festivals bezoeken. Maar ook studeren hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. In Roermond vind je 5 verschillende locaties van Gilde Opleidingen.
Locatie

Venlo

Venlo is een bruisende stad in Noord-Limburg met ontelbare events, activiteiten en hotspots. Maar ook studeren hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. In Venlo vind je 3 verschillende locaties van Gilde Opleidingen.
Locatie

Weert

Weert is een kleine stad in Midden-Limburg. Je kunt er shoppen, heerlijk eten en leuke activiteiten bezoeken. Maar ook studeren hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. In Weert vind je 2 verschillende locaties van Gilde Opleidingen.
Locatie

Venray

Venray is een kleine stad in Noord-Limburg met een gezellig centrum waar je naast winkelen gezellig kunt uitgaan. Maar ook studeren hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. In Venray heeft Gilde Opleidingen 1 locatie.
Locatie

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen is een bourgondische stad in Zuid-Limburg met vele restaurantjes en kroegen. Maar ook studeren hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. In Sittard-Geleen vind je 2 verschillende locaties van Gilde Opleidingen.
Locatie

Horst

Horst is een leuk dorpje met een gezellig centrum in Noord-Limburg. Naast winkelen kun je er gezellig uitgaan. Maar ook studeren hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. In Horst heeft Gilde Opleidingen een locatie op de Gebroeders van Doornelaan.
Locatie

Nuth

Nuth is een klein, historisch dorp in Zuid-Limburg waar je ook kunt studeren. In Nuth vind je 1 locatie van Gilde Opleidingen.

Klik op een locatie in de kaart!