Kom studeren in Horst!

Horst is een dorp in het noorden van Limburg. Het dorp biedt voor ieder wat wils. Ga in je pauze een lekker broodje halen bij Bufkes. In de avonden en weekenden kun je een drankje doen bij blok 10. Lekker weer? Ga dan zwemmen bij Dagstrand De Kasteelse Bossen. Of breng een bezoek aan Mind Mystery of het trampolinepark. En dat alles op een goed bereikbare plek. Naar Horst ga je met de trein, auto, bus fiets of te voet natuurlijk. Meer lezen over Horst doe je hier 

Neem hieronder alvast een kijkje bij de locatie.  

Je vindt hier 5 opleidingen!

Bekijk onze locatie in Horst

Gebroeders van Doornelaan

Bekijk deze locatie

Bouwmensen locatie Horst

Werken bij een bouwbedrijf, onderwijs volgen van Gilde Opleidingen en via Bouwmensen een praktijkscholing op een uitstekend ingerichte werkplaats ontvangen. Bouwmensen leidt jou op tot een volwaardig vakman/vrouw, zodat je na je opleiding direct kunt meedraaien in een bouwproject.

Locatie

Roermond

Roermond is een veelzijdige stad in Midden-Limburg. Je kunt er shoppen, lekker eten en leuke festivals bezoeken. Maar ook studeren hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. In Roermond vind je 5 verschillende locaties van Gilde Opleidingen.
Locatie

Venlo

Venlo is een bruisende stad in Noord-Limburg met ontelbare events, activiteiten en hotspots. Maar ook studeren hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. In Venlo vind je 3 verschillende locaties van Gilde Opleidingen.
Locatie

Weert

Weert is een kleine stad in Midden-Limburg. Je kunt er shoppen, heerlijk eten en leuke activiteiten bezoeken. Maar ook studeren hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. In Weert vind je 2 verschillende locaties van Gilde Opleidingen.
Locatie

Venray

Venray is een kleine stad in Noord-Limburg met een gezellig centrum waar je naast winkelen gezellig kunt uitgaan. Maar ook studeren hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. In Venray heeft Gilde Opleidingen 1 locatie.
Locatie

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen is een bourgondische stad in Zuid-Limburg met vele restaurantjes en kroegen. Maar ook studeren hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. In Sittard-Geleen vind je 2 verschillende locaties van Gilde Opleidingen.
Locatie

Horst

Horst is een leuk dorpje met een gezellig centrum in Noord-Limburg. Naast winkelen kun je er gezellig uitgaan. Maar ook studeren hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. In Horst heeft Gilde Opleidingen een locatie op de Gebroeders van Doornelaan.
Locatie

Nuth

Nuth is een klein, historisch dorp in Zuid-Limburg waar je ook kunt studeren. In Nuth vind je 1 locatie van Gilde Opleidingen.

Klik op een locatie in de kaart!