Sporten op school,

jouw gezonde start!

Gilde Sportief - Er gaat een wereld voor je open!

Stap binnen in de energieke wereld van Gilde Sportief, waar sport en studentenleven samenkomen in een bruisende mix van activiteiten en persoonlijke groei. Beroepsvitaliteit is een belangrijk onderdeel van je opleiding. Bij Gilde Sportief willen we je graag laten zien dat sporten niet alleen belangrijk, maar ook heel leuk is. Het draait het niet alleen om het beoefenen van sport; het gaat om het vinden van je passie voor beweging. Of je nu een doorgewinterde sporter bent of gewoon op een leuke manier actief wilt blijven tussen je studieboeken door, wij hebben iets te bieden voor alle eerstejaars bol-studenten van Gilde Opleidingen.

Via onze app kies je zelf welke sporten of health opdrachten je leuk vindt en ligt de regie helemaal bij jou. Ontdek waar jouw sportieve hart sneller van gaat kloppen. Verzamel zo snel mogelijk alle 100 punten en ga daarna de strijd aan met je klasgenoten voor de hoogste score in het klassement. Gilde Sportief is dus een belangrijk onderdeel van jouw opleiding bij Gilde Opleidingen.

 

Van survival tot snowboarden

De opleidingen van Gilde Opleidingen zijn stuk voor stuk leuk, maar ook flink uitdagend. Met al dat harde studeren verdien jij wel wat ontspanning! Gilde Sportief is de ideale uitlaatklep, niet alleen na school, maar soms ook tijdens lesuren. Van fitness tot basketbal, van survival tot snowboarden en van kanoën tot klimmen, Gilde Sportief heeft volop keuze! Bij ons vind je jouw nieuwe lievelingssport!

Gilde Sportief app

De Gilde Sportief app is er om jouw actieve studentenleven nog sportiever te maken! Deze app is speciaal ontworpen om jou als student te helpen bij het ontdekken, plannen en behalen van diverse sportieve activiteiten, allemaal binnen handbereik van je smartphone.

Je vindt de Gilde Sportief app in de: