Hier staan en
gaan we voor

Een leven lang ontwikkelen

Het ontwikkelen van vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Dát is waar we bij Gilde Opleidingen met toegewijde en inspirerende professionals aan werken. Maar ook samen met jou en jouw toekomstige werkgevers. Want jij als student staat bij ons centraal. We bereiden je voor op een toekomst in de maatschappij, als werknemer, ondernemer en burger. Samen geven we vorm en inhoud aan een leven lang ontwikkelen. Om dit te bereiken, werken we volgens drie ambities.

 

Onze ambities:

Onderscheidend in studentenzorg

Gilde Opleidingen onderscheidt zich in eigentijds onderwijs en in optimale studentenzorg, waardoor iedere student, jong of volwassen, krachtig of kwetsbaar, een persoonlijke benadering ervaart.

Actieve partner in de regio

Gilde Opleidingen is een actieve partner in de regio en werkt intensief samen met partners om ervoor te zorgen dat onze opleidingen aansluiten op (de vraag vanuit) de beroepspraktijk. Samen zorgen we ervoor dat theorie en praktijk voor onze jongere en volwassen studenten naadloos in elkaar overgaan.

Duurzame en wendbare organisatie

Onze organisatie is duurzaam en wendbaar. Dit betekent dat we in ontwikkeling blijven, investeren in onze organisatie en in onze medewerkers. Ook onze leeromgeving blijft volop in ontwikkeling, zowel digitaal als fysiek, met aandacht voor mens èn milieu.

Meer weten?


Deze ambities zijn afgeleiden van onze missie en kernwaarden en zijn ons antwoord op de maatschappelijke opgaves en veranderingen in de wereld om ons heen. Met andere woorden: Wat krijgt bij Gilde Opleidingen de komende jaren extra aandacht?

Wil je hier graag meer over lezen? En ben je benieuwd hoe we vanuit onze missie en kernwaarden invulling gaan geven aan de ambities en thema's?