27 okt 2023

Genomineerden TopTalent 2023

Wat zijn we trots op onze studenten, de kanjers die het echte werk nu én in de toekomst realiseren. Onze docenten en leerbedrijven droegen ruim 30 studenten aan die dit jaar extra opvielen. Daaruit zijn deze 11 gedreven toppers uiteindelijk door de vakjury uitgekozen voor TopTalent 2023!

Woensdag vond de startbijeenkomst plaats waar ze voor het eerst met elkaar kennismaakten. Ze gingen samen aan de slag met een workshop pitchen, legden hun pitch en gemotiveerde blik vast op de gevoelige plaat, gingen in gesprek met TopTalent 2022 Koen Keulers én kregen podiumtips van presentator en docent Maarten Baar. Kortom; een gezellige middag waarbij al de nodige gezonde spanning ontstond!

Kom jij de genomineerde studenten bewonderen en waarderen? Op dinsdag 14 november vindt de spannende verkiezingsshow plaats in theater de Maaspoort in Venlo. Daar delen de 11 talenten het podium met niemand minder dan koning van het straatvoetbal Soufiane Touzani en muzikaal talent Stef Classens. Het belooft een schitterende avond te worden. Meld je hier aan!

Hieronder de toppers op een rijtje. Van links naar rechts: Daan, Sam, Sanne, Jitse, Sanne, Noujin, Ozaia, Sven, Kay, Rosa & Anouk