21 mei

Jordi Mann is TopDocent 2024

De studenten van Gilde Opleidingen hebben een nieuwe TopDocent gekozen. En dat voor het vijfde jaar op rij. Bij de verkiezing voor TopDocent nomineren én stemmen studenten op hun favoriete docent of instructeur die ze dagelijks uitdaagt, nieuwsgierig maakt naar het vak en echt naar ze luistert. Dit jaar is docent leisure & events Jordi Mann uit Velden de winnaar en vandaag werd hij met slingers en taart ontvangen. 

Door zijn studenten wordt hij overspoeld met lovende woorden: “Jordi weet van elke les een leuke les te maken. Hij weet veel van het vak en gebruikt humor in zijn lessen. Hij toont interesse in ons én motiveert ons om uit onze comfortzone te stappen. Jordi is gewoon een top vent!”  

Jordi zelf is totaal overrompeld door het nieuws: “Ik had helemaal niks verwacht en vond het al superleuk dat ik genomineerd was. Ik ben ontzettend dankbaar dat studenten dit in mij zien en ik ben heel trots dat ik de titel TopDocent dit jaar mag dragen!”

Na twee jaar ervaring als docent bij Gilde Opleidingen, trekt Jordi Mann de entertainmentwereld in bij een vakantiepark. Hij vindt het werk hier fantastisch en mag het animatieprogramma vanaf het begin opzetten. Maar onderwijsbloed kruipt waar het niet gaan kan. Voor de start van het nieuwe studiejaar 2022-2023 keert hij terug naar het vertrouwde nest als docent leisure & events op locatie Laaghuissingel in Venlo bij Gilde Opleidingen. Dit tekent zijn loyaliteit en betrokkenheid voor het docentschap.

Jordi’s collega’s en Patrick Tummers, lid College van Bestuur van Gilde Opleidingen, waren bij de uitreiking aanwezig. “Jordi is echt van alle markten thuis, een docent in hart en nieren die altijd en overal tijd voor maakt. We gaan er echt samen voor. Een ideale collega die deze winst helemaal verdiend heeft!”, vertelt collega-docent Maarten Baar. Daarnaast ontving Jordi nog veel meer felicitaties, een mooi boeket bloemen en een gouden speldje van Gilde Opleidingen.

Teammanager Inge Koppers-Lommen is supertrots op Jordi: “Jordi verdient de titel TopDocent enorm. Jordi is een hele betrokken docent met een flinke dosis humor en een groot hart voor zijn studenten. Met zijn positieve benadering weet hij studenten te motiveren, te stimuleren en hen in hun kracht te zetten. Daarnaast weet hij duidelijke grenzen en kaders te stellen. Hij doet mee met musicals, speelt in op vraagstukken uit de praktijk en dat áltijd samen met zijn studenten. Niet alleen voor studenten, maar ook in zijn team is hij zeer actief.” De Veldenaar kan nu bekomen van de schrik en nagenieten van zijn overwinning.